Formix Premium cukrářská mandlová hmota 4 kg

Bílá cukrářská prémiová potahovací hmota Formix Premium mandlová hmota 4 kg

665 Kč
Skladem
  • Složení: cukr, glukózový sirup, voda, rostlinné tuky (kokosový tuk, hydrogenovaný olej z palmových jader), škrob (jedlý bramborový škrob), zahušťovadlo: xanthanová guma, aroma, konzervant: sorban draselný, regulátor kyselosti: kyselina citronová
  • Hmotnost: 4 kg netto
  • Skladujeme při teplotě 16 - 23 °C
  • Výrobce: 4-MIX Ltd., Maďarsko
  • Barva: sněhobílá, chuť: mandle
  • Nový vylepšený Formix mandlové příchuti
  • Bílá, extra pružná hmota s vynikajícími vlastnostmi, vhodná zejména k potahování dortů a modelování figurek
  • Při modelaci i potahování je velmi pružná, nelepí se, rychle si drží tvar a "nesesedá" ani při tvorbě větších předmětů
  • V původním stavu je to hmota poměrně tuhá, ale propracováním zvláční a je velmi tvárná, vložíme ji na pár vteřin do mikrovlnné trouby a propracujeme
  • Nutriční hodnoty na 100 g: energetická hodnota 1641 kJ / 388 kcal, tuky 6, 26 g z toho nasycené mastné kyseliny 5,29 g, sacharidy 82, 4 g z toho cukry 73,23 g, vláknina 0, 99 g
Kód Kód: 0012
Jméno značky: 4-MIX Ltd., Maďarsko
Kategorie: Cukrářské potahovací hmoty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 4-MIX Ltd., H-2142 Nagytarcsa, Szilas utca 5.

 

Rodinná firma prodávající cukrářské modelovací a potahovací hmoty.

Jejich první výrobek měl název „Formix“, který byl záhy velmi populární. Nový vývoj, technologie potravin a rozsáhlé testování pomohly uvést na trh řadu Formix Pro a Premium. Rodinný podnik se rozvinul a rozrostl se v specializovaný tým.

S ohledem na nové trendy na trhu a požadavky zákazníků se zrodila společnost SMARTFLEX.

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení