Bílá ICE CHOCOLATE Callebaut

Čokoláda pro namáčení zmrzliny - Ice Chocolate White

195 Kč
Skladem
  • Bílá belgická čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a stracciatella. Lze použít i na vánoční cukroví, polevy na dezerty.... Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. Plná chuť a překypuje bohatými mléčnými, krémovými a karamelovými tóny se špetkou přírodní vanilky.
  • Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko sušené, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecithin, přírodní
    vanilkové aroma.
  • Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
    • Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
    • Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce
  • Min. obsah kakaových částí 38, 5 %
  • Celkový obsah tuku 50, 6 %
  • Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )
  • Skladujeme do 20 °C v suchu
  • Výrobce: Callebaut, Belgie
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2692 kJ / 643 kcal, tuk 50,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 30, 5 g, sacharidy  41, 3 g z toho cukry 40, 9 g,  bílkoviny  5, 5 g, sůl 0, 19 g
Kód Kód: ICE-50-WNV
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Ice Chocolate Callebaut

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí