Bílá ICE CHOCOLATE Callebaut

Čokoláda pro namáčení zmrzliny - Ice Chocolate White

Kvalitní čokoláda na polévání cukroví

199 Kč
Momentálně nedostupné

Bílá belgická čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a polévání vánočního cukroví. Lze použít i na vánoční cukroví, polevy na dezerty....

Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. Plná chuť a překypuje bohatými mléčnými,

krémovými a karamelovými tóny se špetkou přírodní vanilky.

Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko sušené, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecithin, přírodní

vanilkové aroma.

Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
• Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
• Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce

Min. obsah kakaových částí 38, 5 %

Celkový obsah tuku 50, 6 %

Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )

Skladujeme do 20 °C v suchu

Výrobce: Callebaut, Belgie

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2692 kJ / 643 kcal, tuk 50,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 30, 5 g, sacharidy 

41, 3 g z toho cukry 40, 9 g,  bílkoviny  5, 5 g, sůl 0, 19 g

Kód Kód: ICE-50-WNV
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Ice Chocolate Callebaut
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí