Novinka

Mléčná ICE CHocolate Callebaut

ICE-45-MNV- 552
  • 1 z 2
  • Čokoláda pro namáčení zmrzliny - Ice Chocolate Milk
  • Mléčná belgická čokoláda pro namáčení zmrzlinových nanuků a stracciatella. Lze použít i na vánoční cukroví, polevy. Ve zmrzlině či kolem ní čokoláda ztvrdne během několika vteřin a vytvoří lahodnou křupavou vrstvu. Plná chuť a dokonalá rovnováha mezi kakaem, mlékem a karamelem.
  • Složení: cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko sušené, mléčný tuk, emulgátor: sojový lecithin, přírodní
    vanilkové aroma.
  • Stačí rozehřát na 45 °C – bez nutnosti temperování
    • Během používání udržujte čokoládu teplou, aby nehoustla
    • Namáčení: namočte zmrzlinové nanuky jednou nebo dvakrát a vytvořte čokoládovou polevu v požadované tloušťce
  • Min. obsah kakaových částí 40, 7 %
  • Celkový obsah tuku 45, 5 %
  • Hmotnost: 400 g netto ( rozvažujeme do plastových kelímků )
  • Skladujeme do 20 °C v suchu
  • Výrobce: Callebaut, Belgie
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2564 kJ/ 613 kcal tuky 45, 5 g z toho nasycené 27, 3 g, sacharidy 44, 7 g z toho cukry 43, 7 g, bílkoviny 4, 8 g, sůl 0, 13  g

  • Skladem
185 Kč
Kategorie: Ice Chocolate Callebaut
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí