WHITE ICING 1kg cukrářská potahovací hmota

White icing je hotová cukrářská bílá hmota, kterou se potahují nebo zdobí dorty

295 Kč
Momentálně nedostupné

Složení: cukr (80,2%), glukózový sirup, voda, zcela ztužený rostlinný tuk - palmojádrový, želírující látka E413, rostlinný tuk - slunečnicový,

řepkový v různých poměrech, látka udržující vlhkost E422, regulátor kyselosti E330 - kyselina citronová, vanilin. Produkt může obsahovat stopy

ořechů, sóji a vajec, mandlí

Hmotnost: 1 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)

Skladování: do 25 °C

Výrobce: Callebaut, Belgie

Barva: bílá chuť: sladká, vanilkovo-citronová

Pružná cukrová pasta pro potahování, tvarování, vykrajování a barvení...S hmotou Callebaut®’s White Icing & Decor Past můžete

uskutečnit všechny vaše podivuhodné nápady: od sněhově bílých svatebních koláčků po barevné a dobrodružné cupcaky.

Se svým jedinečným složením je přirozeně bělejší a pružnější, než mnoho jiných cukrových past nebo marcipán, což zaručuje vynikající

konečné výsledky pro tvořivé modelování a stylizaci cukroví.

Rychle tvrdne, ale nevysušuje se, když s ní pracujete.

Můžete ji používat při pokojové teplotě, takže s ní nemusíte pracovat v chlazeném prostoru.

Doporučuje se nikdy pod potah nepoužívat šlehačkový, ani tvarohový krém... můžete si s ním dort promazat, ale tak, aby krém nevylézal na

bocích boky a vršek obmazat tenkou vrstvou máslového, máslovo-pudinkového krému... stačí opravdu jen slaboučká vrstva, aby k ní přilnul

potah a zarovnaly se boky.....Hmota nevlhne

Hmota se dá dobře barvit gelovými, tekutými i rozpuštěnými práškovými barvami

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1631 kJ/ 390 kcal, tuky 4,9 g z toho nasycené mastné kyseliny 4 g, sacharidy 86,1 g

z toho cukry 80,2 g, vláknina 0,7 g, proteiny 0 g, sůl 0,1 g

Kód Kód: COW-5031DP-Z41
Jméno značky: Callebaut, Belgie
Kategorie: Cukrářské hmoty na dorty
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí