Upozorňujeme zákazníky, že z důvodu dovolené a státního svátku bude 30. dubna a 1. května prodejna uzavřena - to samé platí pro internetový obchod. Děkujeme za pochopení Cukrářské potřeby Lilie

MACARONMIX 22%mandlí směs na makronky 1kg

20810881010
  • 1 z 3
  • DOPORUČUJEME!!!!!!!
  • Získáte velmi výborné makronky, které pak naplníte jakoukoliv náplní
  • Sypká směs na přípravu makronek, lze barvit potravinářskou barvou
  • Hmotnost: 1kg netto
  • Složení: cukr, mandle 22%, pšeničný škrob, sušený vaječný bílek, olej rostlinný (řepkový),emulgátory: E472b, E477, glukozový sirup sušený, sušené odstředěné mléko, sůl, E415 (zahušťovadlo)
  • Alergie info: obiloviny obsahující lepek(tj.pšenice,žito,ječmen,oves,pšenice špalda,kamut nebo jejich hybridní odrůdy)a výrobky z nich, glukozového sirupu vyrobeného z ječného škrobu a obilovin používaných k výrobě destilátů nebo lihu zemědělského původu pro lihoviny a jiné alkoholické nápoje, vejce a výrobky z nich, může obsahovat stopy sojových bobů a výrobků z nich, mléko a výrobky z něj(včetně laktozy), suché skořápkové plody (tj.mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy,pistácie....)
  • Výživové hodnoty ve 100g výrobku: Energetická hodnota 1914kJ/456kcal, tuky 14,46 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,22 g, sacharidy 72,84 g z toho cukry 64,46 g, vláknina 2,45 g, bílkoviny 7,44 g, sůl 0,14 g
  • Suroviny k přípravě: 1000g Macaronmix + 200g vody
  • Návod na použití: suroviny mícháme lyrou na 2. rychlostní stupeň po dobu 5 min. Sáčkem s hladkou trubičkou nastříkáme na plech pokrytý silikonovým plátem cca 120 makrónků (přibližně 10 g těsta) a necháme schnout cca 1 hod. Pečeme cca 25 min. při 140-150°C.
  • Náplň: Máslo pokojové teploty smícháme se směsí a ochucovací pastou (např.Compound)...či jinou, my doporučujeme Mascarpone smíchat s jakoukoliv ochucovací pastou....
  • Kompletace: vychladlý makronek plníme náplní (4 g) a přiklopíme druhým makronkem

  • (20 ks) Skladem
149 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.