NEVLHNOUCÍ CUKR SCHNEE 0,5kg

Nevlhnoucí cukr se používá v cukrářské profesi na posyp výrobků, kde nechceme, aby docházelo k zvlhnutí (koblihy, bábovky,.....)

 

47 Kč
Skladem

Složení: cukr (sacharóza), škroby (kukuřice), hroznový cukr (dextróza), rostlinný tuk neztužený (palmový), protispékavá látka E470b, aroma vanilin

Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)

Skladování: v suchu a chladu

Výrobce: Instantina ges.m.b.H, Rakousko

Cukr neslouží k podsypávání cukrářských hmot!

Cukr Schnee A je jemný, bílý prášek, který je vhodný na posyp cukrářských a pekařských výrobků např. koblih, závinů a jiné jemné pečivo...

Velkou výhodu má zejména v tom, že zachovává svou strukturu a kompaktní povrch

Upozornění: nesypat na horké výrobky, které jsou právě vyndané z pece ( max. 25°C). např. koblihy nechat vychladnout a pak teprve posypat (na horkém vzduchu ztrácí požadovaný efekt bílého povrchu)

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energie 1687 kJ/ 397 kcal, tuky 1,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g, sacharidy 94,8 g z toho cukry 87,8 g, bílkoviny 0 g, sůl 0,02 g

Kód Kód: 02A10281
Jméno značky: INSTANTINA Ges.m.b.H, Rakousko
Kategorie: Cukrářské hmoty na dorty

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Firma byla založena v roce 1986 a je zaměřena na instantní produkty. Výrobce nevlhnoucího cukru na pekařské a cukrářské výrobky.

Adresa: Hauptstraße 81 A, 2263 Dürnkrut, Rakousko

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení