Dovolená internetový obchod: 27.6 - 5.7.2024. Objednávky přijaté na dobírku nebo uhrazené předem na náš účet, které dorazí do středy 26.6. do 11.hod budou odeslány ještě ve středu 26.6. Ostatní objednávky budou odeslány v pondělí 8. července. Prodejna v Lovosicích je otevřena i po dobu naší dovolené.

Zelený sprej sametový efekt LES685

Kód: LES685
199 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Zelená potravinářská barva ve spreji na bázi kakaového másla, vhodná na dekoraci semifred, zmrzlin a mousse

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: kakaové máslo, barvivo E171, E172, E133, propelent: E943a, E943b, E944. Produkt může obsahovat stopy mlékasiřičitanů a sóji .

Objem: 100 ml netto

Skladujeme při pokojové teplotě do 25 °C

Výrobce: Vola Colori, Itálie

Vytváří sametový efekt na povrchu cukrářského výrobku

Návod k použití: před aplikací ponechte sprej v místnosti o teplotě 20 - 25 °C po dobu alespoň 2 hodin. Po protřepání nastříkejte ze vzdálenosti 25 - 30 cm na zmražený, nebo dobře zchlazený povrch cukrářského výrobku

Po použití je vhodné trysku spreje ihned vypláchnout teplou vodou

Varování: Extrémně hořlavý aerosol. Nádoba je pod tlakem: při zahřátí může prasknout. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, jisker, otevřeného ohně a jiných zdrojů vznícení. Nekouřit. Nestříkejte na otevřený plamen nebo jiný zdroj zapálení. Nepropichujte ani nespalujte ani po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám nad 50 °C.

Maximální použitelná dávka: 25 g /kg

Dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou Min. zdravotnictví č. 4-2008 Sb.,ze 3.ledna 2008. - pro barvení cukrářských výrobků a jemného trvanlivého pečiva je stanovené maxim. množství barviva do 200 mg/kg, u barviv E110, E122, E124, E155 je nejvyšší povolené množství (NPM) 50mg/kg jednotlivě nebo v kombinaci... jedlé ozdoby a polevy na cukrářské výrobky NPM 500 mg/kg, cukrovinky NPM 300mg/kg, deserty včetně ochucených mléčných výrobků 150 mg/kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: