Novinka

Burgundy gelová barva Wilton 04-0-0050

04-0-0050
  • 1 z 2
  • Nová, vylepšená, nový obal - to je koncentrát gelové potravinářské barvy splňující směrnice EU
  • Barva je určená k barvení jakýchkoliv cukrářských hmot - krémů, glazur, gelů, těst, modelovacích hmot
  • Nedoporučujeme k barvení čokolády
  • Vnášíme od malého množství až po docílení požadovaného odstínu, tzv. na párátko
  • Nejdříve si uhněteme, připravíme fondán....či jinou hmotu, až je hmota měkká a poddajná. Pomocí párátka uděláme pár teček na hmotu. Použijte raději gumové rukavice, aby vám barva nezůstala na rukách a pak uhněteme
  • Složení: glukózový sirup, cukr, zvlhčovadlo (glycerol E422), voda, barviva (E122, E110, E133), škrob, regulátory kyselosti (kyselina citronová E330), citronan sodný (E331), zahušťovadlo (agar E406), konzervant (sorban draselný E202).
  • Barvivo E110, E122 může nepříznivě ovlivnit činnost a pozornost u dětí!
  • Alergie info: vyrábí se v závodě, kde se zpracovávají ořechy, ryby,mořské plody, vajíčka, mléko,soja a pšeničné produkty a jejich deriváty – může obsahovat jejich stopy!
  • Dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou Min. zdravotnictví č. 4-2008 Sb.,ze 3.ledna 2008. - pro barvení cukrářských výrobků a jemného trvanlivého pečiva je stanovené maxim. množství barviva do 200 mg-kg, u barviv E110, E122, E124, E155 je nejvyšší povolené množství (NPM) 50mg-kg jednotlivě nebo v kombinaci... jedlé ozdoby a polevy na cukrářské výrobky NPM 500 mg-kg, cukrovinky NPM 300mg-kg, deserty včetně ochucených mléčných výrobků 150 mg-kg
  • Doporučení od výrobce: maximální použitelná dávka: 0,07 g / 100 g
  • Hmotnost balení 28,3 g netto
  • Skladujeme v suchu, nemrazíme

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Potravinářské barvy
 
  • VÍNOVÁ (Burgundy) gelová barva Sugarflair
    Vínová burgundy potravinářská gelová barva Gelovou barvu můžete použít do hmot a krémů....pokud použijete trochu alkoholu, můžete s ní i...
    Dostupnost:Skladem
    Kód:A127
    Značka:Sugarflair

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: