Burgundy gelová barva Wilton 04-0-0050

  • 1 z 2
  • Burgundy gelová potravinářská barva
  • Složení: glukózový sirup, cukr, zvlhčovadlo (glycerol E422), voda, barviva (E122, E110, E133), škrob, regulátory kyselosti (kyselina citronová E330), citronan sodný (E331), zahušťovadlo (agar E406), konzervant (sorban draselný E202).
  • Upozornění: barvivo E110, E122 může nepříznivě ovlivnit činnost a pozornost u dětí!
  • Alergie info: vyrábí se v závodě, kde se zpracovávají ořechy, ryby,mořské plody, vajíčka, mléko,soja a pšeničné produkty a jejich deriváty – může obsahovat jejich stopy!
  • Hmotnost balení: 28,3 g netto
  • Skladujeme při pokojové teplotě, nemrazíme
  • Výrobce: Wilton Brands, LLC, USA
  • Barva je určená k barvení jakýchkoliv cukrářských hmot - krémů, glazur, gelů, těst, modelovacích hmot
  • Nedoporučujeme k barvení čokolády
  • Vnášíme od malého množství až po docílení požadovaného odstínu, tzv. na párátko
  • Nejdříve si uhněteme, připravíme fondán....či jinou hmotu, až je hmota měkká a poddajná. Pomocí párátka uděláme pár teček na hmotu. Použijte raději gumové rukavice, aby vám barva nezůstala na rukách a pak uhněteme
  • Dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou Min. zdravotnictví č. 298-97 Sb. Pro barvení cukrářských výrobků je stanovené maxim. množství barviva do 200 mg/kg barvené hmoty pro jedlé ozdoby na cukrářské výrobky. Pro použití barviv v kombinaci je celková nejvyšší povolená hodnota barviv stanovená na 500 mg/kg a týká se celkového množství použitých barviv
  • Doporučení od výrobce: maximální použitelná dávka: 0,07 g / 100 g
  • UPOZORNĚNÍ: Při použití většího množství barvy může nepříznivě ovlivnit chuť hmoty nebo krému
 

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Potravinářské barvy
 
  • VÍNOVÁ (Burgundy) gelová barva Sugarflair
    Vínová burgundy gelová potravinářská barva Složení: E422 glycerol, E1520 propylenglykol, E551, E129, E122, E153, E133 Barvivo E122 a...
    Dostupnost:Skladem
    Kód:A127
    Značka:Sugarflair Colours, Anglie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: