Novinka

Red no taste červená gelová barva 04-0-0048

04-0-0048
  • 1 z 2
  • Nová, vylepšená, nový obal u červené gelové potravinářské barvy Wilton
  • Koncentrát gelové potravinářské barvy splňující směrnice EU
  • Hmotnost balení 28,3 g netto
  • Barva je určená k barvení jakýchkoliv cukrářských hmot - krémů, glazur, gelů, těst, modelovacích hmot - tzv. na párátko
  • Není vhodná na barvení čokolády
  • Vnášíme od malého množství až po docílení požadovaného odstínu. Nejdříve si uhněteme, připravíme fondán....či jinou hmotu, až je hmota měkká a poddajná. Pomocí párátka uděláme pár teček na hmotu. Použijte raději gumové rukavice, aby vám barva nezůstala na rukách a pak uhněteme
  • Doporučení od výrobce: Maximální použitelná dávka: 1,40 g / 100 g
  • Dávkování se řídí platnými hygienickými předpisy a technickými normami, především vyhláškou Min. zdravotnictví č. 4-2008 Sb.,ze 3.ledna 2008. - pro barvení cukrářských výrobků a jemného trvanlivého pečiva je stanovené maxim. množství barviva do 200 mg-kg, u barviv E110, E122, E124, E155 je nejvyšší povolené množství (NPM) 50 mg-kg jednotlivě nebo v kombinaci... jedlé ozdoby a polevy na cukrářské výrobky NPM 500 mg-kg, cukrovinky NPM 300 mg-kg, deserty včetně ochucených mléčných výrobků 150 mg-kg
  • UPOZORNĚNÍ: vhodnost použití, stabilita a dávkování musí být odzkoušeny výrobcem finálního produktu
  • Složení: glukózový sirup, cukr, zvlhčovadlo (glycerol E422), voda, barviva (E129), škrob, regulátory kyselosti (kyselina citronová E330), citronan sodný (E331), zahušťovadlo (agar E406), konzervační látky (sorban draselný E202)
  • Barvivo E129 může mít nepříznivý vliv na činnost a pozornost u dětí!
  • Barva bez jakékoliv příchuti, která nezmění chuť u krému či jiných hmot
  • Alergie info: výrobek je vyráběn v závodě, kde se zpracovávají vajíčka, soja, ořechy, mořské plody, pšenice, ryby - výrobek může obsahovat jejich stopy!

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Potravinářské barvy
 

Použití potravinářských gelových barev Wilton


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: