Květinová strukturální folie na čokoládu a marcipán
Kód: ST18Detailní popis produktu
Max.teplota 17 stupňů - když je čokoláda ještě měkká z marcipánu, potahovacích hmot, moučníků....
Rozměr: 40 cm x 25 cm použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4 - 6 °C) na min. 20
minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády 3) vhodné k opakovanému použití
Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, není vhodné do myčky nádobí
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie