Květinová strukturální folie na čokoládu a marcipán

  • PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády
  • Max.teplota 17 stupňů - když je čokoláda ještě měkká z marcipánu, potahovacích hmot, moučníků....
  • Rozměr: 40 cm x 25 cm použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4 - 6 °C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády 3) vhodné k opakovanému použití
  • Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, není vhodné do myčky nádobí

  • Skladem
47 Kč
Kategorie: Strukturální folie
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: