Aranka L směs na výrobu Laskonek 1kg

  • 1 z 3
  • Sypká směs na výrobu laskonek
  • Slazená a upravená jádrová směs
  • Složení: arašídová drť pražená, cukr, rýžová mouka, aroma (s lupinou). Výrobek může obsahovat stopy: jádra podzemnice olejné (arašídy), vlčí bob (lupina), mohou se objevit stopy obilovin, vajec, soji, mléka, sezamových semen, skořápkových plodů
  • Hmotnost: 1 kg netto (rozvažujeme do zipového sáčku)
  • Skladujeme  do 25°C
  • Vyrábí IREKS ENZYMA, ČR
  • Dávkování: 530 g tekutých bílků + 1140 g cukru krupice + 350 g vody + 1 kg Aranky L
  • Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek
  • Zpracování: 2/3 cukru krupice svaříme s vodou na 112-115°C, současně 1/3 cukru krupice vyšleháme s tekutým bílkem, do kterého pozvolna zaléváme cukerný roztok a došleháme, směs Aranka L zamícháme do důkladně vyšlehané a částečně vychladlé hmoty, kterou dále zpracováváme na výrobu laskonek. Na plechu vyloženém papírem tvoříme malé placičky, pečeme  na 120°C. Vychladlé kousky spojíme žloutkovým krémem a pokropíme čokoládou
  • Krém: 150 g změklého másla utřít s 80 g moučkového cukru, vanilkovým cukrem a žloutkem
  • Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: 2102 kJ / 503 kcal, tuky 27,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,7 g, sacharidy 58,2 g z toho cukry 41,1 g, vláknina 5 g, bílkoviny 9,9 g

  • Skladem
90 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno