Mrkvový dort se zázvorem 14736

Novinka
14736 CM147360

Sypká směs na výrobu mrkového dortu se zázvorem

Součástí je poleva a marcipánové mrkvičky

 

170 Kč 33,33 Kč / 100 g
Skladem

Balení obsahuje: 400g směsi na pečení, 110g polevy, 11 kusů marcipánových mrkviček

Směs na pečení obsahuje: PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, škrob, lněná mouka, prášek do pečiva (difosfáty, kypřící látka uhličitan sodný),

zázvor (1%), emulgátory polyglycerolestery mastných kyselin, mono- a diglyceridy mastných kyselin; Perníkové koření, skořice, sůl.

Glazurová směs (21,5 %): cukr, laktóza, škrob, zázvor (1,2 %)

Marcipán mrkev: cukr, MANDLE (27 %) (OBSAHUJE OŘECHY), glukózový sirup, rostlinný

tuk, PŘÍCHUŤ HORKÁ MANDLE (OBSAHUJE OŘECHY), zvlhčovadlo: invertáza; Zahušťovadlo: E414; POZOROVANÁ PŠENICE MLÉČNÁ,

okyselující látka: E330; Karthamový koncentrát, barviva: E120, E132, E160a. Může obsahovat stopy LEPKU a OŘECHŮ

Hmotnost celke : 510 g netto

Skladování: při pokojové teplotě

Výrobce: CakeMasters, Německo

Recept: Dále potřebujete: 100 g vajec (asi 2 vejce velikosti M), 100 g měkkého másla, 100 ml mléka, 100 g strouhané

mrkve; na polevu: 30 ml vlažné vody

Troubu předehřejte na 180°C horní/spodní ohřev. Mrkev očistíme a nastrouháme. Pečicí směs spolu

s mlékem, vejci a máslem dejte do mísy. Vše rozmixujte ručním mixérem nebo stojatým mixérem krátce na nejnižším stupni metličkou,

poté šlehejte asi 3 minuty na nejvyšším. Přidejte nastrouhanou mrkev. Hmotu dáme do pekáče (20cm) vyloženého pečicím papírem,

uhladíme a pečeme asi 60 minut. Před nanesením polevy a zdobení nechte dort zcela vychladnout. Polevu uhladíme odváženou vodou a

stěrkou nebo nožem rozetřeme na koláč. Po ztuhnutí polevy ozdobte dort marcipánovými mrkvičkami.

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1282 kJ / 305 kcal, tuky 11 g z toho nasycené mastné kyseliny 3 g, sacharidy

46 g z toho cukry 29 g, bílkoviny 4, 9 g, sůl 0, 6 g

 

 

Kód Kód: 14736
Jméno značky: Cake-Masters
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: