SILVIA (meringue) sušené bílky 250g

013652
  • 1 z 3
  • Sypká náhrada za syrové vaječné bílky - směs s cukrem a kyselinou citronovou, která zvyšuje nášleh královské glazury, zlepšuje vařenou glazuru
  • Ozdoby s její přísadou jsou pevnější, přičemž zůstávají křehké
  • K výrobě sněhového cukroví, k dekoraci dortů, k plnění kremrolí, laskonek, indiánků a koláčů
  • Hmotnost: 250 g netto
  • Návod na použití: 1000 g Silvia šlehat s 500 ml vody rychle 4 - 6 minut na maximální rychlost
  • Královská poleva: 10 g sušených bílků (Silvia) + 60 g vody, 300-500 g moučkového cukru a kapku citronové šťávy - vyšleháme do pevné a lesklé konzistence
  • Pokud budete tvořit sněhové pečivo, pečeme na 180 °C 20 minut při otevřené troubě
  • Složení: cukr, sušené vaječné bílky, modifikované škroby E1414, regulátor kyselosti: kyselina citronová E330, přírodní citronové aroma
  • Alergie info: bílky
  • Skladujeme při teplotě +18 + 24°C
  • Výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 394kcal/1675kJ, bílkoviny 5,1 g, sacharidy 93,3 g z toho cukry 87,7 g, tuky 0 g, sůl 0,2 g
 

  • (> 5 ks) Skladem
58 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: