Crème brulée směs Irca 1 kg

  • 1 z 3
  • Je sladký francouzský „pálený krém“.
  • Výrobek na přípravu citronového šlehačkového krému
  • Složení: cukr, škrob, želatina: karagenan E407, přírodní aroma, beta karoten. Výrobek může obsahovat stopy sóji, mléka.
  • Hmotnost: 1 kg netto
  • Skladujeme do 20 °C
  • Výrobce: IRCA S.P.A, Itálie
  • Konzistenci má jako puding, ale je mnohem jemnější a příprava zabere jen chvilku
  • Má typickou karamelovou krustu na povrchu.  K tomu potřebujete flambovací pistoli https://www.eshop-lilie.cz/kuchynske-potreby/horak--flambovaci-pistol-833163/, ale dá se to zvládnout i v troubě na program gril.
  • Návod na použití: Creme brulée 70 g, mléko 250 g, smetana  200 g, trochu hnědého cukru na posypání. Přimícháme směs do 100 g mléka, aby se zabránilo tvorbě hrudek, pak přidáme zbývající mléko  a smetanu až do dosažení teploty varu za stálého míchání. Nalijte směs do žáruvzdorné formy a dejte do ledničky cca na 2 hod. Před podáváním každý puding posypte dvěma lžičkami cukru, urovnejte ho asi na 3 – 6 mm rovnoměrnou vrstvičku a ožehněte ji flambovací pistolí ve vzdálenosti asi 5 cm až 20 cm po dobu 30 vteřin až 2 minuty, až zkaramelizuje.
    Tradičně se tento dezert připravuje v bílých kulatých miskách zvaných "ramekin", ale použít můžete jakékoli ohnivzdorné formičky, zapékací misky nebo hrnky.
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energie 1596 kJ/ 376 kcal, tuky 0 g, sacharidy 95,1 g z toho cukry 79,8 g, vláknina 0 g, sůl 0,25 g

  • Skladem
199 Kč
Kategorie: Sypké směsi na krémy
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: