Charivari transfer folie na čokoládu

Novinka
Charivari transfer folie na čokoládu

Fólie na přenost dekorativního vzoru na čokoládu

59 Kč
Skladem

Složení: kakaové máslo, cukr, E172, E100, E120 . Výrobek může

obsahovat stopy mléka a sóji.

Rozměry: 40 cm x 25 cm

Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem

Výrobce: PCB Creation, Francie

Použití: folii na čokotransfer rozstříhejte obyčejnými nůžkami na potřebnou velikost a tvar.  Jelikož je vzor na fólii jen v tenké vrstvě, jde bez problémů stříhat jako papír. Čokoládu rozpusťte buď v mikrovlnné troubě (nastavte ji na mírnější výkon a v průběhu rozpouštění čokoládu několikrát zamíchejte, aby se vám nespálila) nebo nad vodní párou. Rozpuštěnou čokoládu nechte za častého míchání metličkou nebo spirálou vychladnout, až bude jen mírně teplá, nebo spíše vlažná (ale stále tekutá!) a naneseme ji na folii v požadované vrstvě  - při teplotě +4 až +8°C dochází do 20 minut ke ztuhnutí čokolády a při sloupnutí fólie zůstává na povrchu čokolády vybraný dekor. Folie je z kokosového tuku, proto dbejte na co minimální kontakt s prsty při manipulaci. Nespěchejte na tuhnutí čokolády - sundáte-li fólii příliš brzy, vzor se vám rozmaže.

Kód Kód: 065219
Jméno značky: PCB Creation
Kategorie: Transfer folie na čokoládu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie