Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, cukr, barviva: extrakt ze spiruliny, koncentrát z: ředkve, jablka a
černého rybízu. Výrobek může obsahovat stopy mléka a sóji
Rozměry: 40 cm x 25 cm
Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem
Výrobce: PCB Creation, Francie
Použití: folii na čokotransfer rozstříhejte obyčejnými nůžkami na potřebnou velikost a tvar
Jelikož je vzor na fólii jen v tenké vrstvě, jde bez problémů stříhat jako papír. Čokoládu
rozpusťte buď v mikrovlnné troubě (nastavte ji na mírnější výkon a v průběhu rozpouštění
čokoládu několikrát zamíchejte, aby se vám nespálila) nebo nad vodní párou. Rozpuštěnou
čokoládu nechte za častého míchání metličkou nebo spirálou vychladnout, až bude jen
mírně teplá, nebo spíše vlažná (ale stále tekutá!) a naneseme ji na folii v požadované
vrstvě při teplotě +4 až +8°C dochází do 20 minut ke ztuhnutí čokolády a při sloupnutí fólie
zůstává na povrchu čokolády vybraný dekor. Vzor na folie je z kokosového tuku, proto
dbejte na co minimální kontakt s prsty při manipulaci.
Kód | Kód: 065009 |
---|---|
Jméno značky: | PCB Creation |
Kategorie: | Transfer folie na čokoládu |
Transfer folie na čokoládu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie