Frutek zahušťující posyp na ovoce 200 g

Frutek zahušťující posyp pod zmrazené, čerstvé a kompotované ovoce. Omezuje vsáknutí uvolněné šťávy do podkladu. Můžete s ním také posypat dort a pak zalít želatinou

40 Kč
Skladem

Složení: modifikované škroby E1412, E1422, cukr, kukuřičný škrob, dextróza. Výrobek může obsahovat laktózu a lepek.

Hmotnost: 200 g  netto (rozvažováno v zipovém sáčku)

Skladujeme: v suchu a chladu do 25 °C 

Výrobce: Lacina HB s.r.o., ČR

Je určeno také např. na Nahé dorty (Frutek zabrání oschnutí ovoce)...Jednoduše v něm ovoce obalíte a to pak pustí vodu a prášek se promění v želatinu. Ovoce tak bude chráněno touto tenkou vrstvou želatiny. Nevyschne a ani nezhnědne.

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1611 kJ /384 kcal, tuky 0 g, sacharidy  94,8 g z toho cukry 12,8 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g

Kód Kód: 42203
Jméno značky: Lacina HB s.r.o., ČR
Kategorie: Ztužovač šlehačky, kypřící prášek, želatina, kvásek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná firma, zabývající se výrobou a prodejem suchých potravinářských směsí.

V roce 1997 se začíná psát historie značky „Lacina – výroba potravinářských směsí“. Na počátku se věnovali směsi na bramborové knedlíky, bramborové těsto a chlupaté knedlíky. Zanedlouho do sortimentu přibyly tradiční vanilkové a čokoládové pudingy a krémový prášek, tedy směs na pudingový krém. Postupem času začali vyrábět a prodávat směsi na cukrářský krém za studena, na náplň do koňakových špiček, zahušťovací přípravek do tvarohu, směs pro přípravu medových řezů, vanilkový cukr a další.

Koncem roku 2013 se přestěhovali do nových, větších a modernějších prostor a nadále vyrábí tradiční výrobky jako

„Lacina HB s.r.o.

Adresa:

Lacina HB s.r.o.
Zahradnického 2948
580 01 Havlíčkův Brod

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení