Invertní cukr s medem 250g Na medovník, krémy

Kód: 0113
45 Kč 18 Kč / 100 g
Skladem

🍯 Tekutý invertní cukr s podílem včelího medu (5 %) je nepostradatelnou surovinou pro výrobu medového dortu, dezertů a zmrzlin. Zlepšuje strukturu, zabraňuje krystalizaci a prodlužuje čerstvost výrobků.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Invertní cukr s medem od výrobce Ireks Enzyma je profesionální surovina pro cukrářské využití. Díky tekuté konzistenci se snadno dávkuje a zapracovává do těst, krémů či zmrzlin. Zajišťuje jemnější texturu, prodlužuje vláčnost a zamezuje nežádoucí krystalizaci cukru. Je také jednou ze základních složek při přípravě tradičního medového dortu (Medovníku)

Specifikace:

  • Hmotnost balení: 250 g (rozvažované zboží)

  • Forma: tekutá

  • Výrobce: Ireks Enzyma

  • Použití: medovník, dezerty, krémy, zmrzliny

  • Dávkování: dle potřeby

  • Skladování: v suchu a chladu, mimo dosah slunečního záření, vždy dobře uzavřené

Složení: invertní cukr, voda, med včelí (5 %), regulátor kyselosti (E330, E500ii).

Výživové hodnoty ve 100 g výrobku:

  • Energetická hodnota: 1380 kJ / 330 kcal

  • Tuky: 0,0 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,0 g)

  • Sacharidy: 78,0 g (z toho cukry: 78,0 g)

  • Vláknina: 0,0 g

  • Bílkoviny: 0,1 g

  • Sůl: 0,0 g

Trendy využití:

  • Příprava medového dortu (Medovníku)

  • Slazení a zjemnění krémů

  • Výroba zmrzlin a sorbetů – proti krystalizaci

  • Dezerty ve skle a polevy

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukr vanilkový, podsypový, nevlhnoucí, Isomalt
Hmotnost: 0.26 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno