Lesk na čokoládu a marcipán PME EG700

EG700
PME
  • Potravinářský sprej k ochraně a dodání lesku vašim výrobkům z čokolády, marcipánu, atd...
  • Skladujte na chladném místě, chraňte před přímým slunečním svitem
  • Objem: 100 ml netto
  • Složení: glazurovací prostředek - šelak E904, propelant
  • Chraňte před slunečním svitem a nevystavujte teplotám vyšším než 50 °C !!!
  • Nádobu neprorážejte a nevhazujte do ohně ani po vypotřebování....nestříkejte do přímého ohně ani na žhavé předměty...při práci nekuřte...držte mimo dosah dětí před použitím protřepeme a stříkáme na výrobek ve vzdálenosti 15 cm -20 cm.
  • Výrobce doporučuje provést nástřik alespoň 4 hodiny před konzumací
  • Alergie info: může obsahovat soju!

  • Skladem
205 Kč
Kategorie: Lesk na čokoládu a hmoty
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: