NEVLHNOUCÍ CUKR SCHNEE 0,5kg

  • 1 z 2
  • Nevlhnoucí cukr se používá v cukrářské profesi na posyp výrobků, kde nechceme, aby docházelo k zvlhnutí (koblihy, bábovky,.....)
  • Složení: cukr (sacharóza), škroby (kukuřice), hroznový cukr (dextróza), rostlinný tuk neztužený (palmový), protispékavá látka E470b, aroma vanilin
  • Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)
  • Skladování: v suchu a chladu
  • Výrobce: Instantina ges.m.b.H, Rakousko
  • Cukr neslouží k podsypávání cukrářských hmot!
  • Cukr Schnee A je jemný, bílý prášek, který je vhodný na posyp cukrářských a pekařských výrobků např. koblih, závinů a jiné jemné pečivo...
  • Velkou výhodu má zejména v tom, že zachovává svou strukturu a kompaktní povrch
  • Upozornění: nesypat na horké výrobky, které jsou právě vyndané z pece ( max. 25°C). např. koblihy nechat vychladnout a pak teprve posypat (na horkém vzduchu ztrácí požadovaný efekt bílého povrchu)
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energie 1687 kJ/ 397 kcal, tuky 1,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g, sacharidy 94,8 g z toho cukry 87,8 g, bílkoviny 0 g, sůl 0,02 g

  • Skladem
43 Kč
Kategorie: Modelovací a potahovací cukrářské hmoty
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Firma byla založena v roce 1986 a je zaměřena na instantní produkty. Výrobce nevlhnoucího cukru na pekařské a cukrářské výrobky.

Adresa: Hauptstraße 81 A, 2263 Dürnkrut, Rakousko