Alpský knedlík směs na vdolky a buchty

39507
  • Směs pro přípravu sladkého kynutého knedlíku (známého jako Germknödel), buchet, vdolků, lívanečků, dukátových buchtiček, kynutých knedlíků
  • Hmotnost: 1 kg netto
  • Složení: pšeničná mouka, plnotučné sušené mléko, cukr, vaječná směs sušená, sůl jedlá jodidovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný), aroma, přírodní aroma
  • Alergeny: lepek, mléko, vejce
  • Recept na Alpské buchty: 
       
    Těsto: 1000 g Alpský knedlík
      460 g voda
      60 g ZeLa Delikatess
      40 g droždí čerstvé (nebo 10 g droždí instantní)
  • Náplň: 600 g Švestková povidla Premium
  • Všechny suroviny mícháme hákem cca 8 min. na 1. stupeň, po zamíchání necháme 10 min. odpočinout. Těsto rozdělíme na 50 g kousky, každý plníme 20 g povidly, skládáme do plechu těsně vedle sebe (do GN1/1 5 x 8 kusů) a necháme nakynout. Pečeme v troubě nebo v konvektomatu, doba pečení cca 25 minut při 160 °C.

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Sypké směsi
 

bav

 

alpský kn

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: