Arabesques struktur folie na čokoládu a marcipán

PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády nebo na cukrářské hmotě

47 Kč
Skladem
  • Můžete použít také na macipán, cukrářské potahovací hmoty, moučníky....
  • Rozměry: 40 cm x 25 cm
  • Použití 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii (max.teplota 17 °C  2) Uložit do lednice (4-6 °C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády vhodné k opakovanému použití
  • Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, není vhodné do myčky nádobí
Kód Kód: ST11
Jméno značky: PCB Creation
Kategorie: Strukturální folie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie