MANDARINKA ochucovací pasta Joypaste

  • Mandarinka - pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů
  • Složení: glukózovo-fruktózový sirup, cukr, koncentrovaná pomerančová šťáva, voda, kandovaná mandarinková
    pasta 5% (cukr, kandované kousky mandarinky, citronová šťáva, esenciální olej) regulátor kyselosti: kyselina
    citronová, příchutě, přírodní příchuť mandarinky, barviva: beta karoten, zahušťovadlo: pektin 
  • Hmotnost: 200 g netto (rozvažováno do kelímku s víčkem)
  • Skladovat v suchu a chladu
  • Výrobce: Irca S.P.A., Itálie
  • Dávkování při výrobě zmrzliny: na 1 litr vody, šlehačky 80 - 120 g pasty
  • Dávkování při výrobě krému pro cukrářskou výrobu: 50 - 70 g  pasty na 1 kg základu
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 903 kJ / 212 kcal, sacharidy 53,1 g z toho cukry 53,1 g, tuky 0 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 g


  • Skladem
95 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: