MANGO ochucovací pasta 200g

  • 1 z 3
  • Mango - pasta k ochucování krémů, tvarohových dortů, šlehaček, zmrzlin, mousse a jiných dezertů
  • Složení: mango 32 %, cukr, glukózo-fruktózový sirup, aroma, voda, barviva E160a, regulátor kyselosti: kyselina citrónová E330 a kyselina jablečná E296, zahušťovadlo: pektin E440
  • Hmotnost: 200 g netto (rozvažováno do kelímku s víčkem)
  • Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem
  • Výrobce: IRCA S.P.A, Itálie
  • Je určena k ochucování máslových krémů, šlehaček, pěn a náplní do pralinek, na výrobu zmrzliny
  • Použití: při výrobě zmrzliny: na 1 litr vody, smetany... 80 - 120 g pasty při výrobě krémů do moučníků: na 1 kg krému, šlehačky 50 - 70 g pasty
  • Nutriční hodnoty ve 100 g: energetická hodnota 222 kcal / 941 kJ, sacharidy 54,6 g z toho cukry 54,6 g, tuk 0,1 g, proteiny 0,3 g, vláknina 0,5 g, Sůl 0 g

  • Skladem
105 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

 

IRCA je italská společnost zabývající se cukrářskými a pekařskými výrobky

 

Do rodiny IRCA patří také značky JOYGELATO , řada věnovaná zmrzlině zahájená v roce 2013, a DOBLA , značka celosvětově uznávaná pro výrobu čokoládových dekorací.

 

Kontakty: Via degli Orsini, 5, 21013 Gallarate VA, Itálie

48-IRCA-NOCCIOLATA-BIANCA-