Sandra Velvet směs na červený korpus 1kg

20698
  • Kompletní směs pro přípravu litých hmot s červenou barvou
  • Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone
  • Pokud promažeme korpus Red Velvet  s bílým krémem, tak nám  vznikne krásný kontrast
  • Hmotnost: 1 kg netto
  • Dávkování: 1000 g Red Velvetu + 650 g vody + 180 g oleje Velvet pláty: 1000 g směs Red Velvet, 535 g voda, 180 g olej, 160 g vajec
  • Zpracování: všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 min. bobtnat, poté mícháme šlehačem na nejmenší rychlost 1-2 minuty do hladké a homogenní konzistence
  • Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120,E172), sůl, aroma
  • Alergie info: obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich, může obsahovat soju + mléko + sezamová semena + vlčí bob - a výrobky z nich
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota..1621kJ/388kcal, tuky 4,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, sacharidy 76,5 g z toho cukry 47,4 g, vláknina 1,7 g, bílkoviny 9,5 g, sůl 1,1 g

  • Skladem
85 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: