TMAVÁ MÁČECÍ cukrářská poleva 500g

5564168
ČR
  • Tmavá máčecí poleva v peckách
  • Složení: cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový, sójový, řepkový, shea olej v různém poměru), odtučněný kakaový prášek, emulgátor: sójový lecitin (E322), E476, vanilkový extrakt. Výrobek může obsahovat stopy mléka suchých skořápkových plodů
  • Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)
  • Skladujeme do 20 °C
  • Výrobce: EU (Dodává Novicom Praha s.r.o.)
  • Tavení: čokoládovou náhražku převedeme do zcela tekutého stavu ve vodní lázni při teplotě nepřevyšující 45 °C. Prudké zahřátí a příliš vysoké teploty mohou změnit chuť náhražky a uvést ji do stavu nevratného zhoustnutí. Je třeba zdůraznit, že k čokoládové náhražce není možné přidávat jiné látky. I minimální množství vody nebo mouky může mít nepříznivý vliv na tekutost a trvanlivost náhražek
  • Poleva: roztavenou náhražku, kterou čas od času protřepeme, ponechanou při teplotě 40 - 45 °C, můžeme přímo používat na polevu, aniž bychom ji jakkoli temperovali. Výrobky s polevou bezprostředně umístíme do chladu, aby poleva rychle ztuhla, čímž u výrobku zajistíme vysoký a dlouhotrvající lesk
  • Pokud připravujeme výrobky malého formátu, jako např. čokoládové bonbóny (s náplní nebo bez), nalijeme čokoládovou náhražku do forem při 40-45 °C.
  • Při přípravě výrobků větších rozměrů, jako např. velikonoční vejce, doporučujeme čokoládovou náhražku před jejím nalitím do forem protřepáním zchladit na 36 - 38 °C. V každém případě umístíme formy bezprostředně do lednice a ponecháme při teplotě 5 - 10 °C do té doby, abychom dosáhli snadného vyndání z formy
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energie 2461 kJ/ 588 kcal, tuky 38,7 g z toho nasycené mastné kyseliny 13,7 g, sacharidy 58,1 g z toho cukry 55,8 g, bílkoviny 1,6 g, sůl < 0,1 g

  • Skladem
49 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: