Karina Medovník 0,5kg Krémová směs
Kód: 9962Související produkty
Detailní popis produktu
Karina Medovník je hotová směs určená k výrobě tradičních medových řezů i slavnostních dortů. Díky vyváženému složení s mlékem, karamelovým tónem a jemnou konzistencí připravíte krémovou náplň, která dobře drží tvar, má příjemně sladkou chuť a harmonicky doplní medové těsto. Směs je vhodná pro cukráře, profesionály i domácí pečení.
Složení: sušené mléko, rostlinný olej (palmový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma. Může obsahovat stopy: lepek, vejce, sója, skořápkové plody, sezam, lupina.
Specifikace:
-
Hmotnost balení: 0,5 kg ( rozvažované zboží)
-
Výrobce: Ireks Enzyma
-
Použití: mléčné a karamelové náplně do medových řezů, dortů, zákusků
- Skladujeme v suchu a chladu
Výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
-
Energetická hodnota: 2138 kJ / 512 kcal
-
Tuky: 29,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 24,8 g)
-
Sacharidy: 55,3 g (z toho cukry: 39,2 g)
-
Vláknina: 0,8 g
-
Bílkoviny: 7,3 g
-
Sůl: 1,3 g
Příprava krémů ze směsi Karina Medovník
Karamelový krém
Ingredience:
-
500 g směsi Karina Medovník
-
140 g převařené vychlazené vody (cca 40 °C)
-
360 g invertního cukru s medem (nebo samotného medu)
-
60 g tuku
-
100 g karamelové pasty
Postup:
Do převařené vychlazené vody přidejte invertní cukr (nebo med) a směs Karina Medovník. Důkladně promíchejte, aby vznikla hladká hmota, a nechte přibližně 20 minut odležet. Poté přidejte tuk a karamelovou pastu a při pomalých otáčkách vyšlehejte do jemného krému.
Mléčný krém
Ingredience:
-
500 g směsi Karina Medovník
-
170 g převařené vychlazené vody (cca 40 °C)
-
360 g invertního cukru s medem (nebo samotného medu)
-
200 g tuku
Postup:
Stejně jako u karamelové varianty – do vody přidejte invertní cukr (nebo med) a směs Karina Medovník, promíchejte a nechte asi 20 minut odležet. Nakonec přidejte tuk a vyšlehejte při pomalých otáčkách do hladkého krému.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sypké směsi na krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními
výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než
90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.
Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.
I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach
Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.
Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.
Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.
Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.
Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.
Adresa:
IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno