Kypřící prášek do perníku Labeta

Kód: 59184
8 Kč 40 Kč / 100 g
Skladem

Kypřicí prášek do perníku je šikovný pomocník, který vám ušetří čas a zaručí, že bude vaše perníkové těsto krásně nadýchané a provoněné tradiční směsí koření.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sáhněte po praktickém kypřicím prášku do perníku, který spojuje funkci kypřidla a kořenicí směsi. Stačí jej přimíchat do těsta a máte jistotu, že váš perník bude mít nejen dokonalou strukturu, ale také charakteristickou chuť a vůni perníkového koření. Obsahuje 23 % pečlivě vyvážené směsi koření – skořici, koriandr, fenykl, anýz, pomerančovou kůru, nové koření, hřebíček, muškátový květ a muškátový oříšek. V kombinaci s moukou a dalšími ingrediencemi vytvoří báječně voňavý domácí perník.

 

Složení: Kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), pšeničná mouka, perníkové koření 23 % (skořice, koriandr, fenykl, anýz, pomerančová kůra, nové koření, hřebíček, muškátový květ, muškátový oříšek), protispékavá látka: trifosforečnany.

Hmotnost: 20g netto

Skladujte v suchu

Nutriční hodnoty na 100 g

  • Energetická hodnota: 635 kJ / 150 kcal

  • Tuky: 3,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g)

  • Sacharidy: 24 g (z toho cukry: 1,3 g)

  • Bílkoviny: 5,9 g

  • Vláknina: 12 g

  • Sůl: 28,4 g

Návod na přípravu:

Kypřicí prášek promíchejte s moukou a přidejte do těsta.

Recept na rychlý perník:
350 g polohrubé mouky, 175 g cukru, 2 lžíce kakaa, 1 skořicový cukr a 1 kypřicí prášek do perníku smíchejte s 225 ml mléka, 175 ml oleje a 3 vejci. Vypracujte hladké těsto, vlijte na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečte při 170 °C asi 35–40 minut.

Tip: Do těsta můžete přidat ořechy, mandle, rozinky namočené v rumu, džem, povidla nebo nastrouhaná jablka, která perník krásně zvláční.

Trendy využití

  • domácí voňavý perník

  • kořeněné muffiny nebo bábovky

  • vánoční perníčky a slavnostní pečení

  • rychlé sladké řezy ke kávě

Doplňkové parametry

Kategorie: Ztužovač šlehačky, želatina, agar
Hmotnost: 0.03 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola