Kypřící prášek do perníku Labeta
Kód: 59184Detailní popis produktu
Sáhněte po praktickém kypřicím prášku do perníku, který spojuje funkci kypřidla a kořenicí směsi. Stačí jej přimíchat do těsta a máte jistotu, že váš perník bude mít nejen dokonalou strukturu, ale také charakteristickou chuť a vůni perníkového koření. Obsahuje 23 % pečlivě vyvážené směsi koření – skořici, koriandr, fenykl, anýz, pomerančovou kůru, nové koření, hřebíček, muškátový květ a muškátový oříšek. V kombinaci s moukou a dalšími ingrediencemi vytvoří báječně voňavý domácí perník.
Složení: Kypřicí látky (difosforečnany, uhličitany sodné), pšeničná mouka, perníkové koření 23 % (skořice, koriandr, fenykl, anýz, pomerančová kůra, nové koření, hřebíček, muškátový květ, muškátový oříšek), protispékavá látka: trifosforečnany.
Hmotnost: 20g netto
Skladujte v suchu
Nutriční hodnoty na 100 g
-
Energetická hodnota: 635 kJ / 150 kcal
-
Tuky: 3,6 g (z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g)
-
Sacharidy: 24 g (z toho cukry: 1,3 g)
-
Bílkoviny: 5,9 g
-
Vláknina: 12 g
-
Sůl: 28,4 g
Návod na přípravu:
Kypřicí prášek promíchejte s moukou a přidejte do těsta.
Recept na rychlý perník:
350 g polohrubé mouky, 175 g cukru, 2 lžíce kakaa, 1 skořicový cukr a 1 kypřicí prášek do perníku smíchejte s 225 ml mléka, 175 ml oleje a 3 vejci. Vypracujte hladké těsto, vlijte na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečte při 170 °C asi 35–40 minut.
Tip: Do těsta můžete přidat ořechy, mandle, rozinky namočené v rumu, džem, povidla nebo nastrouhaná jablka, která perník krásně zvláční.
Trendy využití
-
domácí voňavý perník
-
kořeněné muffiny nebo bábovky
-
vánoční perníčky a slavnostní pečení
-
rychlé sladké řezy ke kávě
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ztužovač šlehačky, želatina, agar |
---|---|
Hmotnost: | 0.03 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.