|
- Instantní základ na výrobu kakaového tubusu likérové (koňakové) špičky, který stříkáte na bufler (piškot) pomocí speciální dvouplášťové špičky
- Lze vyšlehat se šlehačkou a získáte kakaový krém
- Nastříknutý tubus po naplnění likérovou náplní a uzavření vrchu potahujeme čokoládovou polevou
- Hmotnost: 1 kg netto
- Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, mouka SOJOVÁ, rostlinný tuk sušený (palmový) [MLÉKO], modifikovaný škrob E1414
- Alergeny: soja a výrobky z ní, mléko a výrobky z něj
- Výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1563kJ/372kcal, tuky 6,49 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,91 g, sacharidy..71,14 g z toho cukry 64,32 g, vláknina 8,91 g, bílkoviny..8,58 g, sůl 0,65 g
- Barva: hnědá
-
Dávkování: 500 g Bolera, 250 g vody převařené, 600 g margarínu / tuku
-
Použití: smícháme převařenou vodu (cca 50°C) se směsí, vyšleháme a necháme 5 min.odstát. Do hmoty přidáme tuk (20°C) a vyšleháme do hladké konzistence
- Další využití: Bolero vyšleháme se šlehačkou - získáte lehký čoko krém k plnění moučníků
Parametry
|