Bolero Instant směs na likérové špičky 1kg

  • Směs na výrobku kakaového tubusu na likérové špičky a krém na dorty a rolády
  • Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, mouka sójová, palmový tuk sušený (palmový olej,glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414
  • Hmotnost: 1 kg netto (rozvažované zboží do zipového sáčku)
  • Skladujeme: do 25°C
  • Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , ČR
  • Instantní základ na výrobu kakaového tubusu likérové (koňakové) špičky, který stříkáte na bufler (piškot) pomocí speciální dvouplášťové špičky. Nastříknutý  tubus po naplnění likérovou náplní a uzavření vrchu potahujeme čokoládovou polevou
  • Lze vyšlehat se šlehačkou a získáte kakaový krém
  • Dávkování: 500 g Bolera, 250 g vody převařené, 600 g margarínu / tuku

  • Použití: smícháme převařenou vodu (cca 50°C) se směsí, vyšleháme a necháme 15 min.odstát. Při pomalém chodu přidáme povolený tuk (20 °C) a vyšleháme do hladké konzistence. Necháme odstát v chladu 15 min. Správně vyšlehaná hmota je bez hrudek tuku. Špičky nastříkáme speciální špičkou na piškoty a dáme chladit.

  • Šlehačková varianta (krém na dort Harlekýn): 1 l živočišné šlehačky + 150 g směsi Bolero: šlehačku rozmícháme s Bolerem a necháme 5 minut odstát. Následně vyšleháme elektrickým šlehačem. Pokud se vám bude zdát krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud bude řidší, přidáme Bolero.
  • Výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1626 kJ / 387 kcal, tuky 6,22 g z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g, sacharidy 69,64 g z toho cukry 63,34 g, vláknina 8,83 g, bílkoviny 8,24 g, sůl 0,13 g

  • Skladem
100 Kč
Kategorie: Likérové špičky, Směsi na likérové špičky
 

Likérové špičky


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......