Dřevo ST16 strukturální folie na čokoládu

  • PVC strukturální folie pro vytvoření povrchového reliéfu z čokolády (max.teplota 17 stupňů - když je čokoláda ještě měkká)
  • Lze použít také na marcipán, potahovací hmoty, moučníky....
  • Rozměr: 40 cm x 25 cm
  • Použití – 1) Rozprostřít pravidelně vrstvu temperované čokolády na fólii 2) Uložit do lednice (4-6°C) na min. 20 minut, poté je možné odstranit fólii z čokolády vhodné k opakovanému použití
  • Údržba: omývat vlažnou saponátovou vodou, myjeme ručně, nevkládáme do myčky nádobí

  • Momentálně nedostupné
47 Kč
Kategorie: Strukturální folie
Položka byla vyprodána...
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: