KARINA JAHODA ztužovač a náplň 500g

Kompletní sypká směs Karina jahoda na výrobu a ztužení šlehačkových a máslových krémů

 

78 Kč
Skladem

Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob, E1414, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina citronová, aroma, sušené mléko, emulgátor E472a, barvivo, E101, E120, pšeničná mouka

Hmotnost: 500 g netto (rozvažováno do zipového sáčku)

Skladujeme do 25 °C

Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., ČR

Určena ke ztužení lehkých krémů a náplní

Používá se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem

Doporučené dávkování: 1000 g Kariny + 500 g vody - promícháme do homogenní konzistence, necháme 15 min odležet a znovu promícháme

Šlehačková varianta: Kariny krém 1000 g + voda do Kariny 500 g + šlehačka nebo rostlinný krém 2000 g

Máslová varianta: Kariny krém 1000 g + voda do Kariny 500 g + máslo mlékárenské 500 g

Dohotovení povrchů výrobků (dortů): Karina krém 50 g + voda do Kariny + 20 g Topglanz + 20 g roztok Sanettu (voda 13 g + Sanett 7 g) 20 g

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2026 kJ /485 kcal, tuky 21,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 18,5 g, sacharidy 70,2 g z toho cukry 57,2 g, vláknina 0 g, bílkoviny 1,1 g, sůl 0,3 g

Kód Kód: 17267
Jméno značky: IREKS ENZYMA s.r.o.
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení