KARINA JAHODA ztužovač a náplň 500g

  • Kompletní sypká směs na výrobu a ztužení šlehačkových a máslových krémů
  • Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob, E1414, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina citronová, aroma, sušené mléko, emulgátor E472a, barvivo, E101, E120, pšeničná mouka
  • Hmotnost: 500 g netto (rozvažováno do zipového sáčku)
  • Skladujeme do 25 °C
  • Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., ČR
  • Určena ke ztužení lehkých krémů a náplní
  • Používá se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem
  • Doporučené dávkování: 1000 g Kariny + 500 g vody - promícháme do homogenní konzistence, necháme 15 min odležet a znovu promícháme
  • Šlehačková varianta: Kariny krém 1000 g + voda do Kariny 500 g + šlehačka nebo rostlinný krém 2000 g
  • Máslová varianta: Kariny krém 1000 g + voda do Kariny 500 g + máslo mlékárenské 500 g
  • Dohotovení povrchů výrobků (dortů): Karina krém 50 g + voda do Kariny + 20 g Topglanz + 20 g roztok Sanettu (voda 13 g + Sanett 7 g) 20 g
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2026 kJ /485 kcal, tuky 21,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 18,5 g, sacharidy 70,2 g z toho cukry 57,2 g, vláknina 0 g, bílkoviny 1,1 g, sůl 0,3 g

  • Skladem
65 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno