Paloma směs na odpalované těsto za studena 500g

Věnečky, větrníky, banánky jsou  české cukrářské výrobky patřící k nejtradičnějším zákuskům

79 Kč
Skladem

Složení: kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), modifikovaný kukuřičný škrob E1422, sušené mléko, kypřící látka E450 a E500, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E322 sójový lecitin. Výrobek může obsahovat stopy: jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, skořápkové plody a výrobky z nich, sezamová semena a výrobky z nich.

Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)

Skladujeme: do 25 °C

Výrobce: Ireks Enzyma, ČR

Kompletní směs pro velmi jednoduchou přípravu pálené hmoty studenou cestou

Dávkování: 0,5 kg směsi + voda 800 g + olej stolní 225 g

Použití: všechny suroviny smícháme a necháme 5 minut nabobtnat, poté mícháme při střední rychlosti 5 - 7 minut do hladké homogenní konzistence

Touto hmotou stříkáme na pečící papír malé větrníčky pomocí cukrářského sáčku a věnečkové  https://www.eshop-lilie.cz/cukrarske-spicky-a-sady-spicek--cr/veneckova-cukrarska-spicka-1-2cm/cukrářské špičky, pečeme při teplotě 220°C cca 25 min. Po upečení můžeme naplnit Vanilmixem https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/vanilmix-1kg-smes-na-vyrobu-pudingu-za-studena/ nebo naší novinkou Topcreamem https://www.eshop-lilie.cz/sypke-smesi-na-kremy/topcream-luxusni-kaltkrem-s-vanilkovou-prichuti/. Po naplnění můžete polévat fondánovou hmotou Franken https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/fondanova-poleva-na-venecky-franken-1kg/

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1743 kJ / 417 kcal, tuky 14,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,2 g, sacharidy 56,3 g z toho cukry 4,7 g, vláknina 2,4 g, bílkoviny 14,4 g, sůl 1,5 g

Kód Kód: 20720
Jméno značky: IREKS ENZYMA s.r.o.
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení