Paloma směs na odpalované těsto za studena 500g

Věnečky, větrníky, banánky jsou  české cukrářské výrobky patřící k nejtradičnějším zákuskům

76 Kč
Skladem

Složení: kukuřičná mouka, sušená vejce, bramborový škrob, kukuřičný škrob, pšeničná mouka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), modifikovaný kukuřičný škrob E1422, sušené mléko, kypřící látka E450 a E500, sůl, sušená syrovátka, emulgátor E322 sójový lecitin. Výrobek může obsahovat stopy: jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, skořápkové plody a výrobky z nich, sezamová semena a výrobky z nich.

Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)

Skladujeme: do 25 °C

Výrobce: Ireks Enzyma, ČR

Kompletní směs pro velmi jednoduchou přípravu pálené hmoty studenou cestou

Dávkování: 0,5 kg směsi + voda 800 g + olej stolní 225 g

Použití: všechny suroviny smícháme a necháme 5 minut nabobtnat, poté mícháme při střední rychlosti 5 - 7 minut do hladké homogenní konzistence

Touto hmotou stříkáme na pečící papír malé větrníčky pomocí cukrářského sáčku a věnečkové  https://www.eshop-lilie.cz/cukrarske-spicky-a-sady-spicek--cr/veneckova-cukrarska-spicka-1-2cm/cukrářské špičky, pečeme při teplotě 220°C cca 25 min. Po upečení můžeme naplnit Vanilmixem https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/vanilmix-1kg-smes-na-vyrobu-pudingu-za-studena/ nebo naší novinkou Topcreamem https://www.eshop-lilie.cz/sypke-smesi-na-kremy/topcream-luxusni-kaltkrem-s-vanilkovou-prichuti/. Po naplnění můžete polévat fondánovou hmotou Franken https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/fondanova-poleva-na-venecky-franken-1kg/

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1743 kJ / 417 kcal, tuky 14,5 g z toho nasycené mastné kyseliny 9,2 g, sacharidy 56,3 g z toho cukry 4,7 g, vláknina 2,4 g, bílkoviny 14,4 g, sůl 1,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno