Sandra Velvet směs na červený korpus 1kg

  • Kompletní směs pro přípravu litých hmot s červenou barvou
  • Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120,E172), sůl, aroma. Výrobek může obsahovat stopy sóji, mléka, sezamových semen, vlčího bobu
  • Hmotnost: 1 kg netto (rozvažujeme do zipového sáčku)
  • Skladujeme do 25°C
  • Vyrábí IREKS ENZYMA, ČR
  • Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone
  • Pokud promažeme korpus Red Velvet  s bílým krémem, tak nám  vznikne krásný kontrast
  • Dávkování: 1000 g Red Velvetu + 650 g vody + 180 g oleje Velvet pláty: 1000 g směs Red Velvet, 535 g voda, 180 g olej, 160 g vajec
  • Zpracování: všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 min. bobtnat, poté mícháme šlehačem na nejmenší rychlost 1-2 minuty do hladké a homogenní konzistence
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1621 kJ / 388 kcal, tuky 4,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, sacharidy 76,5 g z toho cukry 47,4 g, vláknina 1,7 g, bílkoviny 9,5 g, sůl 1,1 g

  • Skladem
92 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: