Internetový obchod zasílá naposledy tento týden ve středu 27. března. Další odesílání bude od 2. dubna (úterý). Prodejna v Lovosicích je otevřena i ve čtvrtek 28. března. Uzavřena bude během svátků a otevíráme 2. dubna.

Sandra Velvet směs na červený korpus 1kg

Kompletní směs pro přípravu litých hmot s červenou barvou

120 Kč
Skladem

Složení: cukr, pšeničná mouka, sušené vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao se sníženým obsahem tuku, barvivo (E120,E172), sůl, aroma. Výrobek může obsahovat stopy sóji, mléka, sezamových semen, vlčího bobu

Hmotnost: 1 kg netto (rozvažujeme do zipového sáčku)

Skladujeme do 25°C

Vyrábí IREKS ENZYMA, ČR

Oblíbený korpus Red Velvet je možné kombinovat s krémem z Mascarpone - vyšleháme šlehačku (pokud je to šlehačka rostlinná, není nutné použít ztužovač šlehačky) s cukrem a přidáme Mascarpone

Pokud promažeme korpus Red Velvet  s bílým krémem, tak nám  vznikne krásný kontrast

Dávkování: 1000 g Red Velvetu + 650 g vody + 180 g oleje Velvet pláty: 1000 g směs Red Velvet, 535 g voda, 180 g olej, 160 g vajec

Zpracování: všechny suroviny spojíme a necháme cca 5 min. bobtnat, poté mícháme šlehačem na nejmenší rychlost 1-2 minuty do hladké a homogenní konzistence

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1621 kJ / 388 kcal, tuky 4,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g, sacharidy 76,5 g z toho cukry 47,4 g, vláknina 1,7 g, bílkoviny 9,5 g, sůl 1,1 g

Kód Kód: 20698
Jméno značky: IREKS ENZYMA s.r.o.
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno