Upozornění pro zákazníky: internetový obchod i prodejna v Lovosicích budou mít poslední zářijový týden dovolenou!!!. Tzn. 27. září - 1. října. Prosíme o úhradu tak, aby byla platba připsána na náš účet maximálně do čtvrtka 23. září 11. hodiny.Tyto objednávky budou ještě expedovány. Objednávky přijaté či uhrazené po tomto termínu budeme odesílat v pondělí 4. října. Děkujeme za pochopení

Herbes transfer folie na čokoládu

Folie Herbes na přenos dekorativního vzoru na povrch čokolády

 

49 Kč
Skladem

Složení: kakaové máslo, cukr, E171, E102, E133 . Výrobek může obsahovat stopy mléka a sóji. Barvivo E102 může mít nepříznivý vliv na činnost a pozornost u dětí!

Rozměry: 40 cm x 25 cm

Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem

Výrobce: PCB Creation, Francie

Použití: folii na čokotransfer rozstříhejte obyčejnými nůžkami na potřebnou velikost a tvar (na mašli si nastříhejte stejně dlouhé, asi centimetr a půl silné proužky, boky můžete obskládat obdélníky, trojúhelníky, nebo můžete vyzkoušet i složitější tvary). Jelikož je vzor na fólii jen v tenké vrstvě, jde bez problémů stříhat jako papír. Čokoládu rozpusťte buď v mikrovlnné troubě (nastavte ji na mírnější výkon a v průběhu rozpouštění čokoládu několikrát zamíchejte, aby se vám nespálila) nebo nad vodní párou. Rozpuštěnou čokoládu nechte za častého míchání metličkou nebo spirálou vychladnout, až bude jen mírně teplá, nebo spíše vlažná (ale stále tekutá!) a naneseme ji na folii v požadované vrstvě (zakrytí boků dortů nebo na stáčení do obrazců) - při teplotě +4 až +8°C dochází do 20 minut ke ztuhnutí čokolády a při sloupnutí fólie zůstává na povrchu čokolády vybraný dekor. Pokud vyrábíte jen ozdobné boky dortů, vložte výtvor rovnou do ledničky. Jestli však plánujete výrobu 3D motivů, například mašle, nechte čokoládu jen mírně ztuhnout na lince, natvarujte ji do požadované podoby a teprve poté vložte do ledničky, aby zcela zatuhla vzor na folie je z kokosového tuku, proto dbejte na co minimální kontakt s prsty při manipulaci. Motivy na bok dortu přilepte polevou či krémem, zbytky rozpuštěné čokolády spojte 3D motivy k sobě a naaranžujte na dort. Rozpuštěnou čokoládu můžete nanést i na celou (nerozstříhanou) fólii a výsledný plát opatrně nakrájet ostrým nožem (ale pozor, láme se). Nespěchejte na tuhnutí čokolády - sundáte-li fólii příliš brzy, vzor se vám rozmaže. Čokoládu nechte opravdu důkladně vychladnout (nezapomínejte ji však často míchat, aby stydla rovnoměrně), příliš horká čokoláda by vám totiž rozpustila vzor na folii (je tvořen barvenými pokrmovými tuky, které snadno reagují na změnu teploty)

Kód Kód: 061331
Jméno značky: PCB Creation
Kategorie: Transfer folie na čokoládu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie