BÍLÁ čokoláda Arabesque Blanc 29

  • 1 z 2
  • Bílá čokoláda v peckách pro dekoraci a potahování
  • Složení: cukr, kakaové máslo (30%), sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor E322 [SÓJA], aroma
  • Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažováno do zipového sáčku)
  • Skladujeme na suchém (rel. vlhkost max. 60%) a chladném místě do 20 °C
  • Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , Belgie
  • Barva: bílá 
  • Kvalitní čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk je vhodná pro potahování, plnění, dekorování, bonbony a spoustu dalších aplikací je považována za luxus a požitek a otevírá nové kreativní možnosti pro cukráře
  • Použití: Rozehřejte na teplotu 47°C. 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 26 °C a přilijte ke zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 29/30 °C.
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2354kJ/563kcal, tuky 35,4 g z toho nasycené mastné kyseliny 22,1 g, sacharidy 56 g z toho cukry 55,1 g, vláknina 0,7 g, bílkoviny 5,5 g, sůl 0,2 g
     
     

  • Skladem
105 Kč
Kategorie: BELGICKÁ ČOKOLÁDA
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: