... ...

Prasátko Peppa jedlý papír na zápichy

Novinka
262240928 863581724338567 8532994118669642873 n

Prasátko Peppa z jedlého papíru k vytvoření zápichů

K dekoraci cukrářských výrobků

85 Kč
Skladem

Složení jedlého papíru: kukuřičný škrob,zahušťovadlo:1414,emulgátor: slunečnicový lecitin. Může nést stopy sóji a mléka

Složení jedlého inkoustu: voda, etanol, zvlhčovadlo: E422,

barviva: žlutá: E102, červená: E122, modrá: E133, černá: E151,emulgátor E433. Může

obsahovat stopy mléka, siřičitanů a sóji. Barvivo E122 a E102 může mít nepříznivý

vliv na činnost a pozornost u dětí

konzervant: E202, barviva: žlutá: E102, červená: E122, modrá: E133, černá: E151,

Rozměry: postavičky 7 - 8 cm cca

Skladování: v suchu a v chladu

Výrobce jedlého papíru: Modecor Italiana Srl, Italia

Krájí se a konzumuje spolu s dortem

Postup na výrobu zápichů: obrázek vystřihnete dle požadovaného tvaru, vyválíte

cukrářskou hmotu a obrázek přilepíte dekorgelem

nebo jedlým lepidlem na cukrářskou hmotu. Následně oříznete cukrářským

modelovacím nožem. Pak jen zápich stačí napíchnout

na papírovou tyčku nebo špejli.

Postup na zdobení dortu je velmi jednoduchý....dortový korpus potřete krémem a jedlý papír s

obrázkem přitisknete na krém...dozdobíte okraj dortu a máte hotovo pro lepší jasnost barev

doporučujeme potřít obrázek i gelem na jedlý papír - Dekorgelem, který je též v naší

nabídce. https://www.eshop-lilie.cz/dekorgel-na-jedly-papir-piping-gel/dekorgel-ciry-na-jedly-papir-modecor/

Je potřeba dát si pozor na vlhkost - papír při styku s krémem, šlehačkou nebo vlhkostí

začíná měknout, rozpíjí se, ztrácí se barva a obrázek se zničí, je tedy nutné papír vždy pokládat

na ztuhlou čokoládu, cukrářské hmoty  nebo máslovo-pudingový krém

Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1522 kJ / 364 kcal, tuky 0, 64 g z

toho nasycené 0, 13 g, sacharidy 87, 4 g z toho cukry 1, 13 g, bílkoviny 0, 51 g, sůl 0,15 g

Kód Kód: 52792
Jméno značky: EU
Kategorie: Jedlý papír na vytvoření zápichů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: