KARINA MALINA ztužovač a náplň 1kg

    • Sypká směs na výrobu malinových náplní a ztužení krémů
    • Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušené mléko, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob E1414, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina citronová E330, emulgátor E472a, zahušťovadlo E401, aroma, barvivo E120. Výrobek může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich.
    • Hmotnost: 1 kg netto
    • Skladujeme do 25 °C
    • Výrobce: IREKS ENZYMA s.r.o., ČR
    • Určeno ke ztužení lehkých krémů a náplní, kterým dodá malinovou příchuť
    • Používá se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem
    • Doporučené dávkování: 1000 g Kariny malina + 500 g vody - promícháme do homogenní konzistence, necháme 20 min odležet a znovu promícháme
    • Šlehačkový krém: Postup k přípravě šlehačkového krému:  250 g Kariny smícháte+  125 g vody
      a nechat 5 minut odstát. Pak lehce vmíchat do 500 g vyšlehané šlehačky.

      Máslový krém Karina: dávkování: 500g směsi, 250g  vody, 250g másla

      Postup k přípravě: směs Karina vymícháme s vodou a necháme 15 minut bobtnat.

      Změklé máslo vyšleháme. Karinu přemícháme a vše společně vyšleháme do hladkého krému

    • Dohotovení povrchů výrobků (dortů): Karina krém 50 g + voda do Kariny + 20 g Topglanz + 20 g roztok Sanettu (voda 13g + Sanett 7g)
    • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2055kJ/491kcal, tuky 23,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 19,5 g, sacharidy 66,7 g ,vláknina 0,2 g, bílkoviny 2,9 g, sůl 0,5 g

     

     


  • Skladem
125 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

IREKS je jako partner pekařů znám svými přísadami v nejvyšší kvalitě a kreativními

výrobními nápady po celém světě. Pekaře a cukráře doprovází různými službami ve více než

90 zemích, a to jako poskytovatel nápadů, poradce a pomocník při řešení problémů.

Mistr pekař a pivovarník z Kulmbachu, který před více než 160 lety položil základní kámen společnosti IREKS, se jmenoval Johann Peter Ruckdeschel. Jeho průkopnického ducha se nesnažíme pouze zachovat a udržovat, ale také v tomto směru pokračovat a dále ho rozvíjet.


I v současnosti je název společnosti nezaměnitelně spojen se svým zakladatelem:
IREKS = Johann Ruckdeschel et Söhne, Kulmbach

Od roku 1856 se toho mnoho změnilo, ovšem cíl vytvářet hodnotné základy pro zdravou výživu zůstává stejný.
Můžete tomu věřit - stále, každý den.

Tým více než 2 900 zaměstnanců stojí na straně pekařů a cukrářů po celém světě. Více než 500 skvěle kvalifikovaných týmů z 30 států zajišťuje službu zákazníkům. Každý z nich je mistr pekař nebo cukrář.

Pekařské směsi prvotřídní kvality vyrobené z nejlepšího obilí a z dalších vysoce kvalitních surovin se v IREKSu spojují s kreativními výrobními nápady a atraktivními recepty. Touto cestou poskytujeme silný podnět k tomu, aby se každý pekař mohl dále individuálně rozvíjet.

Kromě toho je IREKS přední výrobce kvalitních pivovarnických sladů pro řadu významných pivovarů. Rozsah, který společnost poskytuje a nabízí, završují divize specializované na aromata, zmrzlinové výrobky a zemědělský trh.

Každý člen IREKS rodiny vnímá sama sebe jako opravdového partnera pro zákazníky.

Adresa:

IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno