KARINA MALINA ztužovač a náplň 1kg

17279
  • Kompletní sypká směs na ztužení šlehačkových a máslových krémů
  • Určeno ke ztužení lehkých krémů a náplní, kterým dodá malinovou příchuť
  • Používá se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem
  • Doporučené dávkování: 1000 g Kariny malina + 500 g vody - promícháme do homogenní konzistence, necháme 20 min odležet a znovu promícháme
  • Šlehačkový krém: Postup k přípravě šlehačkového krému:  250 g Kariny smícháte+  125 g vody
    a nechat 5 minut odstát. Pak lehce vmíchat do 500 g vyšlehané šlehačky.

    Máslový krém Karina: dávkování: 500g směsi, 250g  vody, 250g másla

    Postup k přípravě: směs Karina vymícháme s vodou a necháme 15 minut bobtnat.

    Změklé máslo vyšleháme. Karinu přemícháme a vše společně vyšleháme do hladkého krému

  • Hmotnost: 1 kg
  • Složení: glukóza, cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušené mléko, sušená syrovátka, modifikovaný bramborový škrob E1414, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina citronová E330, emulgátor E472a, zahušťovadlo E401, aroma, barvivo E120
  • Alergeny: mléko, může obsahovat stopy: obiloviny obsahující lepek,vejce a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a výrobky z nich, sójové boby a výrobky z nich, skořápkové plody, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj
  • Šlehačková varianta: Kariny krém 1000 g + voda do Kariny 500 g + šlehačka nebo rostlinný krém 2000 g
  • Máslová varianta: Kariny krém 1000 g + voda do Kariny 500 g + máslo mlékárenské 500 g
  • Dohotovení povrchů výrobků (dortů): Karina krém 50 g + voda do Kariny + 20 g Topglanz + 20 g roztok Sanettu (voda 13g + Sanett 7g)
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2055kJ/491kcal, tuky 23,1 g z toho nasycené mastné kyseliny 19,5 g, sacharidy 66,7 g ,vláknina 0,2 g, bílkoviny 2,9 g, sůl 0,5 g

  • Skladem
125 Kč
Kategorie: Suroviny na přípravy dortů a zákusků
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: