TOPCREAM luxusní kaltkrém s vanilkovou příchutí

  • Luxusní kaltkrém s vanilkovou příchutí
  • Složení: cukr, modifikovaný škrob E1442, syrovátka sušená (mléko), kokosový tuk sušený (kokosový olej, glukozový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414, mléko plnotučné sušené, E401, E516, E450ii, aroma, E160a
  • Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažované zboží do zipového sáčku)
  • Skladujeme: do 25°C
  • Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , ČR
  • Cukrářský delikátní krém, kterým můžete plnit celou řadu zákusků, dezertů, pohárků.. používáme jako žloutkový krém na ovocné košíčky, žloutkové řezy, na pečení do listového těsta.
  • Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta Paloma: https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/paloma-smes-na-odpalovane-testo-za-studena-500g/
  • Kaltrém lze bez obav mrazit  i jako máslový krém
  • Můžete ho vyšlehat společně se šlehačkou - např. jako náplň listových řezů
  • Z Topcreamu vyrobíte úžasný sametový bavorský i klasický žloutkový krém
  • Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu
  • Základní receptura: Topcream 0,5 kg + 1,5 kg vody (17 °C) 
  • Technologický postup: Do Topcreamu vlijeme za stálého míchání metlou celé množství vody (teplota cca 17°C). Hmotu vymícháme do hladka (cca 2 minuty) a necháme 10 minut odstát. Poté šleháme cca 10 - 15 minut, záleží na požadované tuhosti hmoty. Hotová hmota je připravena k okamžitému použití, nebo ji lze smíchat se šlehačkou, máslem či margarínem (bavorský či tukový krém). Máslový krém - k základnímu receptu přidáme povolenou kostku másla a vyšleháme do hladka.
  • Krémy můžeme různě obměňovat:  záleží  co do krému přidáte ( ochucovací pasty....) např. pokud přidáte: Nusante získáte čokoládový krém  https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/nusante-500g-liskooriskovy-kakaovy-krem/    
  • Pokud budete chtít kakaový krém: přidáte 1 - 2 PL kakaa https://www.eshop-lilie.cz/kategorie/kakao-2/
  • Výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1756 kJ / 418 kcal, tuky 7,49 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,66 g, sacharidy 83,35 g z toho cukry 55,97 g, vláknina 0,83 g, bílkoviny 3,37 g, sůl 0,15 g

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Sypké směsi na krémy
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......