... ...

TOPCREAM luxusní kaltkrém s vanilkovou příchutí

Topcream luxusní kaltkrém s vanilkovou příchutí

 

69 Kč 13,80 Kč / 100 g
Skladem

Složení: cukr, modifikovaný škrob E1442, syrovátka sušená (mléko), kokosový tuk sušený (kokosový olej, glukozový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414, mléko plnotučné sušené, E401, E516, E450iii, aroma mléko, E160a(i)

Hmotnost: 0,5 kg netto (rozvažované zboží do zipového sáčku)

Skladujeme: do 25°C

Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Cukrářský delikátní krém, kterým můžete plnit celou řadu zákusků, dezertů, pohárků.. používáme jako žloutkový krém na ovocné košíčky, žloutkové řezy, na pečení do listového těsta.

Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta Paloma: https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/paloma-smes-na-odpalovane-testo-za-studena-500g/

Kaltrém lze bez obav mrazit  i jako máslový krém

Můžete ho vyšlehat společně se šlehačkou - např. jako náplň listových řezů

Z Topcreamu vyrobíte úžasný sametový bavorský i klasický žloutkový krém

Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu

Základní receptura: Topcream 0,5 kg + 1,5 kg vody (17 °C) 

Technologický postup: Do Topcreamu vlijeme za stálého míchání metlou celé množství vody (teplota cca 17°C). Hmotu vymícháme do hladka (cca 2 minuty) a necháme 10 minut odstát. Poté šleháme cca 10 - 15 minut, záleží na požadované tuhosti hmoty. Hotová hmota je připravena k okamžitému použití, nebo ji lze smíchat se šlehačkou, máslem či margarínem (bavorský či tukový krém). Máslový krém - k základnímu receptu přidáme povolenou kostku másla a vyšleháme do hladka.

Krémy můžeme různě obměňovat:  záleží  co do krému přidáte ( ochucovací pasty....) např. pokud přidáte: Nusante získáte čokoládový krém  https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/nusante-500g-liskooriskovy-kakaovy-krem/    

Pokud budete chtít kakaový krém: přidáte 1 - 2 PL kakaa https://www.eshop-lilie.cz/kategorie/kakao-2/

Výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1757 kJ / 418 kcal, tuky 7,49 g z toho nasycené mastné kyseliny 6,66 g, sacharidy 83, 41 g z toho cukry 56, 03g, vláknina 0,83 g, bílkoviny 3,38 g, sůl 1,15 g

Kód Kód: 41960
Jméno značky: Zeelandia spol. s r.o. , ČR
Kategorie: Sypké směsi na krémy

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......