Novinka

TOPCREAM luxusní kaltkrém s vanilkovou příchutí

41960
  • NOVINKA od Zeelandie
  • Luxusní kaltkrém s vanilkovou příchutí je cukrářský delikátní krém, kterým můžete plnit celou řadu zákusků, dezertů, pohárků.. používáme jako žloutkový krém na ovocné košíčky, žloutkové řezy, na pečení do listového těsta.
  • Hmotnost: 0,5 kg  netto (baleno v zipovém sáčku)
  • Po přidání rumu či rumového aroma lze použít na náplň věnečků z odpalovaného těsta Paloma: https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/paloma-smes-na-odpalovane-testo-za-studena-500g/
  • Kaltrém lze bez obav mrazit  i jako máslový krém
  • Můžete ho vyšlehat společně se šlehačkou - např. jako náplň listových řezů
  • Z Topcreamu vyrobíte úžasný sametový bavorský i klasický žloutkový krém
  • Vyniká rovněž výbornou stabilitou. Jeho pomocí vytvoříte krásnou, ostrou konturu
  • Základní receptura: Topcream 0,5 kg + 1,5 kg vody (17°C) 
  • Technologický postup: Do Topcreamu vlijeme za stálého míchání metlou celé množství vody (teplota cca 17°C). Hmotu vymícháme do hladka (cca 2 minuty) a necháme 10 minut odstát. Poté šleháme cca 10 - 15 minut, záleží na požadované tuhosti hmoty. Hotová hmota je připravena k okamžitému použití, nebo ji lze smíchat se šlehačkou, máslem či margarínem (bavorský či tukový krém). Máslový krém - k základnímu receptu přidáme povolenou kostku másla a vyšleháme do hladka.
  • Krémy můžeme různě obměňovat:  záleží  co do krému přidáte ( ochucovací pasty....) např. pokud přidáte: Nusante získáte čokoládový krém  https://www.eshop-lilie.cz/suroviny-na-pripravy-dortu-a-zakusku/nusante-500g-liskooriskovy-kakaovy-krem/    
  • Pokud budete chtít kakaový krém: přidáte 1 - 2 PL kakaa https://www.eshop-lilie.cz/kategorie/kakao-2/
  • Složení: cukr, modifikovaný škrob E1442, syrovátka sušená (mléko), kokosový tuk sušený (kokosový olej, glukozový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414, mléko odstředěné sušené, E401, E516, E450ii, aroma, E160a
  • Alergeny: mléko
  • Skladujeme do 25°C

  • Skladem
59 Kč
Kategorie: Sypké směsi na krémy
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: