Pizza a langoše směs 1kg

  • Kompletní směs pro výrobu těst na pizzu a langoše
  • Osobně vyzkoušeno - doporučujeme, těsto zůstává krásně vláčné a měkké
  • Složení: mouka PŠENIČNÁ, vločky bramborové, sůl jedlá jodidovaná (sůl jedlá, jodičnan draselný), sušený MLÉČNÝ výrobek (sušené MLÉČNÉ složky 51 % (LAKTÓZA, MLÉČNÁ bílkovina, živočišný tuk (MLÉČNÝ)), sušený glukózový sirup, částečně ztužený olej rostlinný (palmový)), emulgátor E471, vláknina. Výrobek může obsahovat sóju a vejce
  • Hmotnost: 1 kg netto (rozvažované zboží do zipového sáčku)
  • Skladujeme: do 25°C
  • Výrobce: Zeelandia spol. s r.o. , Česká republika
  • Směs vystačí na 5 x pizzu o rozměrech cca 32 cm
  • Dávkování: směs Pizza 1 kg, 30 g droždí, 650 g voda (30°C)
  • Recept: Směs na pizzu a droždí smícháme s vlažnou vodou a vyhněteme vláčné těsto, které necháme 10 minut odležet. Poté rozdělíme na těstové kusy a na předem pomoučeném stole vytvarujeme do kruhu a vložíme na plech. Vytvarované kusy necháme na plechu kynout cca 20 minut, provzdušníme na několika místech propíchnutím (vidličkou nebo speciálním rádlem-ježkem) a bezprostředně před pečením dekorujeme dle druhu a chuti, např. potíráme Pizza kečupem, přidáváme zeleninu, uzeninu, rybí maso (tuňák), zasypáváme strouhaným sýrem, zdobíme olivami, artyčoky apod. Pečeme v předehřáté peci (troubě) při teplotě cca 230°C po dobu 7 – 9 minut (dle druhu a ingrediencí).  Langoše smažíme na oleji po obou stranách (3 + 3 min.). Po usmažení dekorujeme dle chuti, např. česnekem, kečupem, strouhaným sýrem apod
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 1 452 kJ / 346 kcal, tuky 2, 44 g z toho nasycené mastné kyseliny 0, 8 g,  sacharidy 69, 42 g  z toho cukry 7, 14 g, vláknina 4, 02 g, bílkoviny 9, 9 g, sůl 2, 03 g


  • Skladem
48 Kč
Kategorie: Sypké směsi
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......