Belgická tmavá čokoláda 54,5% kakaa Callebaut 2,5kg

  • Finest Belgian chocolate č. 811 je nejjemnější belgická tmavá čokoláda
  • Je to čokoláda č. 1 mezi mnoha šéfkuchaři kvůli výborné chuti, dokonalé zpracovatelnosti a nekonečnými možnostmi párování
  • Složení: kakaová hmota, kakaové máslo (36,6%), cukr, přírodní vanilkové aroma, sójový lecitin, kakao. Výrobek může obsahovat stopy mléka. Obsah kakaa 54, 5 %
  • Celkový obsah tuku 37 %
  • Hmotnost: 2, 5 kg netto
  • Čokoládu můžeme použít do omáček a glazur, potahování pralinek, na výrobu dutých figurek, odlévaní pralinek do forem, náplně a ganache, dekorování, zmrzliny a aromatizace
  • Dobře vyvážená kakaová chuť
  • Tato nová generace čokolád slibuje bezkonkurenční intenzitu chuti a skutečně špičkové variace skvělých aromat.
  • Společnost Callebaut zvláště pro svou nabídku Finest Selection smísila aromatické kakaové boby z různých plantáží a regionů do jedinečných čokoládových receptů. Objevujte tyto čokolády a jejich vylepšené vlastnosti.
  • Nabídka Finest Selection společnosti Callebaut je snem pro každého profesionála a pro každého milovníka čokolády
  • Pro recepty, temperování a technického poradenství návštěvu www.callebaut.com
  • Skladujeme do 20 °C v suchu
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2303kJ/550kcal, tuky 37 g z toho nasycené mastné kyseliny 2 g, sacharidy 46 g z toho cukry 43 g, bílkoviny 5,1 g, sůl 0,01 g
  • Zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero
  • Párování chutí

    Vanilka
    • Lékořice
    • Máta
    • Kopr
    • Kardamon
    • Portské
    • Guinness
    • Grenadina
    • makadam ořechy
    • Olivový Olej

  • Skladem
780 Kč
Kategorie: BELGICKÁ ČOKOLÁDA
 

Čokoláda Callebaut


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Callebaut používá pouze nejkvalitnější ingredience a vyrábí svou Finest Belgian Chocolate
v srdci Belgie již déle, než 100 let. Jejich skvělým výrobkem je také cukrářská potahovací hmota White Icing.

Je vyráběna s vášní předávanou z generace na generaci. Na čokoládu Callebaut se každý den spoléhají šéfkuchaři a výrobci čokolád při vytváření potěšení s vynikající chutí.

 

 

 

Adresa: Aalstersestraat 122, 9280 Lebbeke, Belgie

zlatáhlavníí