MLÉČNÁ ČOKOLÁDA ARABESQUE LAIT 34

  • 1 z 3
  • Mléčná čokoláda v peckách s 34% kakaové sušiny, pro dekoraci a potahování
  • Složení: cukr, kakaové máslo (25 %), sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota (10 %), emulgátor E322 [SÓJA], aroma
  • Hmotnost: 0,5 kg netto ( rozvažováno do zipového sáčku)
  • Skladujeme na suchém a chladném místě do 20 °C
  • Výrobce: Zeelandia , Belgie
  • Způsob použití: rozehřejte na teplotu 47 °C. 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27 °C a přilijte ke zbývající
    1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 29/30 °C.
  • Kvalitní sladká čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk
  • Je vhodná pro potahování, plnění, dekorování, bonbony a spoustu dalších aplikací
  • Je považována za luxus a požitek a otevírá nové kreativní možnosti pro cukráře
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2335 kJ / 559 kcal, tuky 36,7 g z toho nasycené mastné kyeliny 23,3 g, sacharidy  51,7 g z toho cukry 50,5 g, vláknina 1,8 g, bílkoviny  7 g, sůl 0,2 g

  • Skladem
105 Kč
Kategorie: BELGICKÁ ČOKOLÁDA
 

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
LN Avatar autora 8.2.2018 19:00
Výborná mléčná čokoláda, doporučuji. Chutnala celé rodině.

Zeelandia spol. s r.o. , ČR

Adresa

 

Zeelandia spol. s r.o.

Malšice 267

391 75  Malšice

 

Hlavním oborem této firmy je pekařina a cukrařina po celém světě. Zákazníkům nabízejí inovativní výrobky vycházející z celosvětových zkušeností, nových surovin, nejmodernějších postupů a marketingových konceptů. Zeelandia byla založena roku 1900 H. J. Doelemanem, nejmladším synem holandského pekaře, a sídlí v Zierikzee (Nizozemsko) až dosud. Po celém světě zaměstnává přes 3000 zaměstnanců, působí ve více než 30 zemích a prodává do cca 100 zemí světa. Na český trh vstoupila Zeelandia v roce 2000 a to připojením společnosti Lactoprot Bohemia ke skupině. Inovace je základem jejich strategie. Reagují na potřeby jejich zákazníků i měnící se potřeby spotřebitelů. Dbají na kvalitu jejich výrobků, jejich bezpečnost, dodržují normy a postupy, výrobky podrobují přísné kontrole.  Jsou skutečným partnerem pekařů a cukrářů. 

Nejprodávanější z jejich výrobků je u nás jednoznačně Marcipán 1:3,  Alpský knedlík, Arabesque kakao

práškové, Arabesque čokoláda, Bolero Instant, Olej ve spreji Carlex Spray, Náplně ovocné a čokoládové, Džem extra,

Frutafill, Směs na makronky Macaronmix, Zrcadlová poleva, Směs na piškoty a korpusy...atd......