MLÉČNÁ ČOKOLÁDA ARABESQUE LAIT 34

  • 1 z 3
  • Mléčná čokoláda v peckách s 34% kakaové sušiny, pro dekoraci a potahování
  • Složení: cukr, kakaové máslo (25 %), sušené plnotučné MLÉKO, kakaová hmota (10 %), emulgátor E322 [SÓJA], aroma
  • Hmotnost: 0,5 kg netto ( rozvažováno do zipového sáčku)
  • Skladujeme na suchém a chladném místě do 20 °C
  • Výrobce: Zeelandia , Belgie
  • Způsob použití: rozehřejte na teplotu 47 °C. 2/3 hmoty zchlaďte temperací na teplotu 27 °C a přilijte ke zbývající
    1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 29/30 °C.
  • Kvalitní sladká čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a lesk
  • Je vhodná pro potahování, plnění, dekorování, bonbony a spoustu dalších aplikací
  • Je považována za luxus a požitek a otevírá nové kreativní možnosti pro cukráře
  • Nutriční hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2335 kJ / 559 kcal, tuky 36,7 g z toho nasycené mastné kyeliny 23,3 g, sacharidy  51,7 g z toho cukry 50,5 g, vláknina 1,8 g, bílkoviny  7 g, sůl 0,2 g

  • Skladem
105 Kč
Kategorie: BELGICKÁ ČOKOLÁDA
 

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
LN Avatar autora 8.2.2018 19:00
Výborná mléčná čokoláda, doporučuji. Chutnala celé rodině.