PISTÁCIE SOUPLESSE elastická poleva 0,5kg

Elastická tuková poleva s příchutí a barvou pistácie. Oblíbená řada polev Souplesse pro univerzální použití v pekařském, cukrářském i gastro odvětví. Na cukroví, dorty, pečivo. Oblíbená také na Donuts - perfektně drží i další posypové dekorace.

119 Kč
Skladem

Složení: cukr, rostlinný tuk částečně ztužený (palmový), rostlinný olej neztužený (kokosový), laktóza, sušená syrovátkapistácie 3%, emulgátory (E492, sójový lecitin E322), mléčná bílkovina, aroma (pistáciová esence, vanilka), barviva CI potravinářská oranž 5 (E160a) a měďnaté komplexy chlorofylů a chlorofylinů (E141)

Hmotnost: 500 g netto ( rozvažováno do zipového sáčku )

Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem

Výrobce: Steensma Royal, Holandsko

Neláme se, výborná přilnavost k výrobkům, vhodná k mražení, univerzální použití

Použití: zahřát na teplotu cca. 50°C, zpracovat po vychladnutí na 25-30°C, vyšší teplota při rozpouštění poškozuje strukturu polevy - hrudkuje

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota 2425 kJ / 582 kcal, tuky 38 g z toho nasycené mastné kyseliny 28 g, sacharidy 58 g z toho cukry 58 g, bílkoviny 3 g, vláknina 0 g, sůl 0,19 g

Kód Kód: S090010
Jméno značky: Steensma Royal, Holandsko
Kategorie: Cukrářské polevy

Elastická poleva pistáciová

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Již více než 180 let je společnost Steensma jako dodavatel s komplexním sortimentem pekařského zboží, jedinečnými znalostmi, flexibilitou a možnostmi schopna svým zákazníkům poskytovat optimální podporu ve svých provozech a ve svých výrobních procesech, což jim umožňuje dosáhnout vyšších zisků.

Adresa: Oostelijke Industrieweg 2, 8801 JW Franeker, Nizozemsko

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení