Robusta transfer na čokoládu 060144

Novinka
060144 scaled

Fólie se zlatým vzorem, který lze přenést na čokoládu

49 Kč
Skladem

Složení: kakaové máslo, cukr, barvivo: E172

Výrobek může obsahovat stopy mléka a sóji.

Rozměry: 40 cm x 25 cm

Skladovat v suchu a chladu bez přímého kontaktu se světlem a teplem

Výrobce: PCB Creation, Francie

Použití: folii rozstříhejte obyčejnými nůžkami na potřebnou velikost a tvar

Jelikož je vzor na fólii jen v tenké vrstvě, jde bez problémů stříhat jako papír.

Čokoládu rozpusťte buď v mikrovlnné troubě (nastavte ji na mírnější výkon a v průběhu rozpouštění čokoládu

několikrát zamíchejte, aby se vám nespálila) nebo nad vodní párou. Rozpuštěnou

čokoládu nechte za častého míchání metličkou nebo spirálou vychladnout, až bude jen

mírně teplá, nebo spíše vlažná (ale stále tekutá!) a naneseme ji na folii v požadované

vrstvě (zakrytí boků dortů nebo na stáčení do obrazců) - při teplotě +4 až +8°C dochází do

20 minut ke ztuhnutí čokolády a při sloupnutí fólie zůstává na povrchu čokolády vybraný

dekor. Pokud vyrábíte jen ozdobné boky dortů, vložte výtvor rovnou do ledničky. Jestli

však plánujete výrobu 3D motivů, například mašle, nechte čokoládu jen mírně ztuhnout na

lince, natvarujte ji do požadované podoby a teprve poté vložte do ledničky, aby zcela

zatuhla vzor na folie je z kokosového tuku, proto dbejte na co minimální kontakt s prsty při

manipulaci. Motivy na bok dortu přilepte polevou či krémem, zbytky rozpuštěné čokolády

spojte 3D motivy k sobě a naaranžujte na dort. Rozpuštěnou čokoládu můžete nanést i na

celou (nerozstříhanou) fólii a výsledný plát opatrně nakrájet ostrým nožem (ale pozor,

láme se). Nespěchejte na tuhnutí čokolády - sundáte-li fólii příliš brzy, vzor se vám

rozmaže. Čokoládu nechte opravdu důkladně vychladnout (nezapomínejte ji však často

míchat, aby stydla rovnoměrně), příliš horká čokoláda by vám totiž rozpustila vzor na folii

(je tvořen barvenými pokrmovými tuky, které snadno reagují na změnu teploty)

Kód Kód: 060144
Jméno značky: PCB Creation
Kategorie: Transfer folie na čokoládu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Adresa: 1 Rue de Hollande, 67230 Benfeld, Francie