96 položek celkem
bby
72 Kč
Kód: F20210
bíláčoko
269 Kč
Kód: 46049
Snímek obrazovky 2024 12 08 182438
Novinka
695 Kč
Kód: 57771
black velvet 1kg
274 Kč
Kód: 43331
boho
Novinka
169 Kč
Kód: F20395
tt
Novinka
Kód: F20255
citron Kód: 45995
citron
69 Kč
Kód: F20420
fc Kód: F20530
černá250
Novinka
72 Kč
Kód: F20135
ČERNÁ Rainbow Paste 1kg cukrářská hmota Kód: 01060230
ČERNÝ MARCIPÁN FunCakes 250g
Novinka
88 Kč
Kód: F28135
červenýmar
88 Kč
Kód: F28120
dm
Novinka
Kód: F20180
zem1
169 Kč
Kód: F20375
fancy
Novinka
69 Kč
Kód: F20195
fial
99 Kč
Kód: 44015
fre
Novinka
Kód: F20120
citron formix Kód: 2197404
Snímek obrazovky 2024 11 26 194714
Novinka
772 Kč
Kód: 57738
premium 1kg Kód: 37896
4kg Kód: 0012
F20185 0 8251dff6e80fc5a52ab7743fb49455ed Kód: F20185
isomalt
465 Kč
Kód: 01030328
jahoda Kód: F20410
jahoda 4kg Kód: 4321920
lepidlopme
85 Kč
Kód: 104FP006
lepidlo5 Kód: RD9345
lepidlo5 Kód: RD9340
Fractal Colors Edible Glue 22g
69 Kč
Kód: 4608
Nahoru
Další produkty

Cukrářské hmoty na dorty jsou speciální hmoty, které cukráři používají k modelování, potahování a k dekoraci dortů

  1. Cukrářské potahovací a modelovací hmoty: Jsou hladké, elastické a snadno se rozvalují, což umožňuje pokrytí dortu hladkou vrstvou. Modelovací hmota se využívá k modelování různých dekorativních prvků, jako jsou květiny, figurky nebo vzory.

  2. Marcipán: Marcipán je směs mletých mandlí, cukru a případně vajec nebo glukózy. Je měkký, hladký a snadno se tvaruje, což umožňuje vytváření jemných detailů a textur. Marcipán se často používá k potažení dortů nebo k modelování.

  3. Modelovací čokoláda: Modelovací čokoláda je čokoládová hmota, která je vyrobena z čokolády a glukózy nebo sirupu. Je pevná, ale zároveň pružná, což umožňuje vytváření různých modelů a tvarů. Modelovací čokoláda se často používá k modelování dekorativních prvků jako jsou květiny, figurky nebo vzory.

Tyto cukrářské hmoty na dorty umožňují cukrářům vyjádřit svou kreativitu a umělecké dovednosti při vytváření krásných a lahodných dortů.