106 položek celkem
bby
69 Kč
Kód: F20210
436622668 795135795471070 2583278863058693700 n
Novinka
99 Kč
Kód: DEC017K025
bíláčoko
269 Kč
Kód: 46049
black velvet 1kg
274 Kč
Kód: 43331
boho
Novinka
169 Kč
Kód: F20395
tt
Novinka
Kód: F20255
Bright White potahovací hmota 1kg F20500
Novinka
Kód: F20500
burgundy
Výprodej
99 Kč –30 %
69 Kč
Kód: DEC019K025
citron Kód: 45995
citron
69 Kč
Kód: F20420
tylo
89 Kč
Kód: 104FP002
CUKRÁŘSKÝ LESK tekutý B301 Sugarflair
Novinka
Kód: B301
stříb
Novinka
108 Kč
Kód: B302
ČERNÁ Rainbow Paste 1kg cukrářská hmota Kód: 01060230
ČERNÝ MARCIPÁN FunCakes 250g
Novinka
88 Kč
Kód: F28135
červenýmar
88 Kč
Kód: F28120
dm
Novinka
Kód: F20180
ele
Novinka
69 Kč
Kód: F20105
fancy
Novinka
69 Kč
Kód: F20195
fial
99 Kč
Kód: 44015
fre
Novinka
Kód: F20120
premium 1kg Kód: 37896
ki Kód: 39849
436571030 1800848340437047 821798540169867744 n
139 Kč
Kód: AMZ101-1
gumpasta
82 Kč
Kód: F20790
gum pasta saracino 250 g 1
109 Kč
Kód: DEC032K025
F20185 0 8251dff6e80fc5a52ab7743fb49455ed Kód: F20185
isomalt
330 Kč
Kód: 01030328
jahoda Kód: F20410
lepidlo5 Kód: RD9345
Nahoru
Další produkty

Cukrářské hmoty na dorty jsou speciální hmoty, které cukráři používají k modelování, potahování a k dekoraci dortů

  1. Cukrářské potahovací a modelovací hmoty: Jsou hladké, elastické a snadno se rozvalují, což umožňuje pokrytí dortu hladkou vrstvou. Modelovací hmota se využívá k modelování různých dekorativních prvků, jako jsou květiny, figurky nebo vzory.

  2. Marcipán: Marcipán je směs mletých mandlí, cukru a případně vajec nebo glukózy. Je měkký, hladký a snadno se tvaruje, což umožňuje vytváření jemných detailů a textur. Marcipán se často používá k potažení dortů nebo k modelování.

  3. Modelovací čokoláda: Modelovací čokoláda je čokoládová hmota, která je vyrobena z čokolády a glukózy nebo sirupu. Je pevná, ale zároveň pružná, což umožňuje vytváření různých modelů a tvarů. Modelovací čokoláda se často používá k modelování dekorativních prvků jako jsou květiny, figurky nebo vzory.

Tyto cukrářské hmoty na dorty umožňují cukrářům vyjádřit svou kreativitu a umělecké dovednosti při vytváření krásných a lahodných dortů.